Ce regret are și acum Adela Popescu, la 6 ani de la nuntă. A povestit tot la Vorbește lumea

Ce regret are și acum Adela Popescu, la 6 ani de la nuntă. A povestit tot la Vorbește lumea
Ce regret are Adela Popescu? Ce trebuia să mai facă în ziua nunții sale?

Adela Popescu a mărturisit care este cel mai mare regret de la nunta sa. Ce crede că ar mai fi trebuie să facă? Celebra prezentatoare a mărturisit acest lucru în direct, în ediția de azi de la ‘Vorbește Lumea’.

Regretul Adelei Popescu: ce detaliu a uitat la nunta sa?

Adela Popescu a venit cu câteva detalii neștiute din ziua nunții sale. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Radu Vâlcan, iar cei doi actori și moderatori au decis să facă pasul cel mare în anul 2015.

Aceștia sunt de departe unele din cele mai discrete personaje din showbiz-ul românesc, lucru care s-a văzut și în ziua marelui eveniment. Dacă unele persoane își doresc nunți cu sute de invitați, vedetele noastre au stabilit ca alături de ei să fie doar prietenii foarte apropiați și familia.

Cântăreața Eugenia Nicolae a deschis ediția de azi de la ‘Vorbește Lumea’ cu o piesă specială pe care a scris-o chiar pentru dansul mirilor de la nunta sa. Cântecul ‘Ruptă din noi’ a amintit celor trei moderatori de clipele emoționante.

„Cred că nunțile acum s-au schimbat”

Adela Popescu a povestit că a ales alături de soțul său ca la nunta lor să participe 60 de invitați. Regretul cel mai mare pe care și acum îl are în minte este că nu a pus pe lista petrecăreților și alte două persoane.

„Am avut în total 60 de oameni, cu tot cu staff. Cred că nunțile acum s-au schimbat și nu se mai fac așa mari și cu fast. Eu am avut numai prietenii buni alături și familia. Am și acum două persoane în minte pe care regret că nu le-am invitat”, a mărturusit Adela Popescu în direct la Pro TV.

Cum își amintește vedeta ziua cea mare?

„Suntem nedormiţi de trei zile, dar fericiţi pentru o viaţă! Sâmbătă, 22 august, ne-am căsătorit într-un loc minunat, înconjuraţi de zâmbetele celor ce s-au bucurat pentru fericirea noastră până la lacrimi.

Am petrecut de joi până duminică, ca în poveşti, pe domeniul Hadar Chalet, împreună cu cei 60 de invitaţi, prietenii şi familia, unde s-a încins cea mai tare petrecere la care am fost până acum. Alaiul până la biserică, acolo unde toţi cei prezenţi ne-au însoţit pe jos, cu voie bună, sârbă din cotitură. Căci ce nuntă este aceea fără o sârbă, vorba tatălui meu.

Cercurile uriaşe de iedere suspendate şi candelabrele glam, muzica, mâncarea, temperatura, sentimentul că nimeni nu ne vede, toate împreună ne-au făcut să simţim că Dumnezeu ne iubeşte şi a avut grijă să avem parte de cele mai frumoase zile din viaţa noastră de până acum“, a scris Adela Popescu, pe blogul personal.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI