Ce a putut spune Irisha despre Jador, de fapt. Tot internetul a aflat asta

Ce a putut spune Irisha despre Jador, de fapt. Tot internetul a aflat asta
Ce a putut spune Irisha despre Jador, de fapt

Jador și Irisha, foștii Faimoși de la Survivor România 2021 au vorbit la ”Ștafeta mixtă”, despre fetele din emisiune.

Ce a putut spune Irisha despre Jador, de fapt

Jador și Irisha nu s-au putut abține de la a face glume și presupuneri despre faptul că cei doi ar forma un cuplu.

Irisha a mărturisit că Jador i-a fost aproape în competiție de la început și că i-a dat mai multe sfaturi importante.

„A venit cu un vibe inofensiv. O băgau în seamă toți băieții, o plăceau. I-am zis să aibă grijă, că nu e bine. Mi-e drag de Irisha ca fată. Eu am încercat pe cât s-a putut să fiu un domn cu fetele de acolo. Le-am respectat pe toate, am încercat să glumesc cu fiecare”, a spus Jador, în platoul emisiunii „Ștafeta Mixtă”, de la Kanal D. 

„Mi-a spus: „Ai grijă la șerpi!” și mi-a și zis la cine să am grijă. Ulterior s-a adeverit. Era unul dintre puținii care încerca să ne facă să ne simțim bine”, a spus Irisha, despre Faimos.

De altfel, Jador și Irisha de la Survivor România nu s-au putut abține să facă anumite cometarii unul despre celălalt. Artistul a admirat-o pe brunetă pentru trăsăturile sale, descriind-o ca pe fata perfectă. Și Irisha l-a descris pe Jador și a avut numai cuvinte de laudă la adresa acestuia.

„Un luptător, o inimă și un caracter foarte frumos. A ajutat mult echipa și a adus multe puncte. Îmi plac bărbații cu tenul măsliniu. E frumușel foc, așa este. Are un suflet într-adevăr bun”, a spus Irisha.

Apoi, la un moment dat, Jador a fost sunat de către Sorin Pușcașu. Cântărțeul i-a răspuns, iar aceștia au început să glumească. Irisha l-a întrebat pe Sorin Pușcașu dacă se află alături de iubita lui, iar aceasta a spus:

 „Ești cu prietena ta? Noi vă așteptăm. Să știți că noi suntem un cuplu”, a glumit Faimoasa, după care l-a îmbrățișat pe Jador.

Jador, declarație pentru Georgiana

Însă Jador a vorbit recent despre dragostea vieții lui, și anume Georgiana. Cei doi nu formează însă un cuplu

„Femeia aia este și va fi dragostea vieții mele. Nu suntem împreună. Este cea mai importantă femeie pentru mine. Nu e vreo frumusețe, este o fată drăguță, pe placul meu, dar nu are nici silicoane, nici botox, dar așa o iubesc eu, așa cum e ea.

Nu știu de ce, ne știm de când eram micuți. Am și lucrat împreună, am fost și colegi de facultate. Este o poveste lungă și frumoasă, doi adolescenți care s-au iubit”, a spus Jador.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI