Ce proiecte pregătește Randi, de fapt. De ce absentează din muzică: „Mi se umezesc ochii”

Ce proiecte pregătește Randi, de fapt. De ce absentează din muzică: „Mi se umezesc ochii”
Randi scrie 2 scenarii de film

Fosta jumătate a trupei Morandi pregătește proiecte noi. Randi a acordat un interviu în exclusivitate publicației EGO.ro în care a vorbit despre asta. În plus, a dezvăluit și cum este să compună piese, pentru cei care se întreabă de ce artiștii nu scot creații pe bandă rulantă.

Randi scrie două scenarii de film

Este un compozitor apreciat care a făcut parte din trupa Morandi, alături de Marius Moga. De la destrămarea ei, aparițiile ca solist s-au rărit deoarece a ales să se dedice mai mult scrisului. Randi a început să creeze mai multe piese pentru artiști cunoscuți din România.

Acum, pasiunea pentru scris a migrat și în lumea cinematografică. Randi lucrează, în prezent, la două scenarii. Se pare că pandemia și restricțiile i-au dat tot timpul de care avea nevoie pentru a lucra la aceste două proiecte.

„Am scris deja un scenariu pentru un film românesc, însă provocarea cea mare e să termin un scenariu în limba engleză, cu un subiect foarte controversat și ofertant, așa cum îl văd eu.

Am ales să scriu despre facerea lumii și prima familie, într-un mod comic, ironic. Până și eu sunt extrem de curios de rezultatul final”, a povestit Randi în exclusivitate pentru EGO.ro.

Scrisul îl emoționează pe artist

Pentru că este o fire sensibilă, Randi devine adesea emotiv atunci când vrea să compună ceva. Artistul susține că este invadat de un cumul de sentimente, adesea ajungând să lăcrimeze. Este unul din motivele pentru care unii artiști scot piese mai greu.

„Scrisul nu dă mereu o stare de bine! Sunt momente în care scriu și mi se umezesc ochii, sau devin nostalgic și mă pierd în sentimente. Cred că a crea nu este despre cum putem să ne facem să ne simțim bine, ci despre a elibera niște sentimente, frustrări, gânduri, despre sinceritate și curaj.

De foarte multe ori inspirația vine în cele mai nepotrivite și neașteptări locuri și da, telefonul este în situațiile astea cel mai bun prieten! Cred că atunci când te relaxezi și te gândești mai puțin la lucrurile pe care le-ai făcut, eh, atunci apar și rezolvările”, a mai completat artistul.

Scrisul, pasiune din adolescență

Randi a mai mărturisit că îi place să scrie încă de când era un adolescent. Acesta obișnuia să trimită scrisori fetelor de care îi plăcea la momentul respectiv. În timp, aceasta pasiune a devenit un mod de a își câștiga existența.

„Eu încă sunt adolescent, de fapt, cred că încă nu am trecut de copilărie (n.r. râde). Nu scriam atunci poezii sau versuri, însă pot să spun cu siguranță că am trimis câteva scrisori înspre Iași, către o fată de care mă îndrăgostisem într-o tabără la Botoșani”, a mai spus Randi, care ajută refugiații din Ucraina.