Ce program au magazinele Mega Image în zilele de Rusalii. Orarul complet pentru 20 și 21 iunie

Ce program au magazinele Mega Image în zilele de Rusalii. Orarul complet pentru 20 și 21 iunie
program Mega Image de Rusalii

Sărbătoarea Rusaliilor pică în acest an pe data de 20 și 21 iunie 2021. Cu ocazia acesteia, ziua de luni este declarată zi liberă pentru bugetari. Așadar aceștia vor avea parte de o minivacanță. Iată ce program au magazinele Mega Image în zilele de Rusalii.

Orarul complet al magazinelor Mega Image de Rusalii – orar complet

Mega Image este un lanț de supermarketuri, care a ajuns în România în anul 1995. Este deținut de Ahold Delhaize. Are peste 806 de magazine sub denumirea de Mega Image. 

Lanțul de magazine Mega Image a fost înființat în anul 1995. În 2000 a fost achiziționat de grupul Delhaize care ulterior a fuzionat în Ahold Delhaize și, ca majoritatea proprietăților Delhaize, are sigla unui leu, precum Maxi sârbesc, și Food Lion în sud-estul Statelor Unite.

Mega Image în România

Mega Image are magazine în mai multe orașe din țară, cum ar fi: București, în unele stațiuni de la munte, Pitești, Ploiești, Brașov, Argeș, Bihor, Constanța, Dâmbovița, Giurgiu, Iași, Ilfov, Prahova, Sibiu, Timiș și Bacă  și Buzău și nu în ultimul rând, Cluj Napoca.

De fiecare dată în preajma sărbătorilor, românii încep să se panicheze. Ei vor să știe care magazine sunt deschise sau ce program de funcționare vor avea magazinele pe care le frecventează.

Mega Image – program

Programul obișnuit al magazinelor Mega Image este următorul. Acestea deschid de obicei de la orele 7 sau 8. Această oră variază în funcție de oraș, cartier, stradă și mărimea supermarketului. Magazinele Shop & Go au în general un orar scurtat, acestea funcționând până la orele 21, 22 sau maximum 23:00, cu excepția magazinelor care funcționează după regimul 24 din 24, cu pauză la schimbul de ture.

Lanțul de magazine Mega Image a anunțat un program normal în aceste zile, iar asta înseamnă că acestea nu vor fi funcționa după un orar special. De Rusalii sunt deschise toate magazinele Mega Image, inclusiv cele non-stop. Cei care vor să facă aprovizionarea pentru minivacanță se vor bucura când vor vedea că pot să își facă cumpărăturile după programul normal. Astfel ei pot pleca oricând doresc la munte sau la picnic sau dacă pur și simplu aleg să petreacă sărbătoarea în familie.

Magazinele Mega Image

Clienții fideli ai magazinelor Mega Image, pot consulta programul de funcționare al acestora în perioada sărbătorilor de Rusalii 2021, prin simpla accesare a paginii oficiale a magazinului: www.mega-image.ro.

De acolo pot selecta magazinul Mega Image cel mai apropiat, sau cel în care urmează să își facă cumpărăturile, pentru a verificaorarul complet sau pentru a studia ofertele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI