09 iun. 2021 | 13:57

Zile libere de Rusalii. Ce surpriză îi așteaptă pe români de la stat

Diverse
Zile libere de Rusalii. Ce surpriză îi așteaptă pe români de la stat
Surprize de la stat. Zile libere de Rusalii

În timp ce pandemia a dat viața tuturor peste cap, ultima perioadă ne-a demonstrat că există o lumină la capătul tunelului. Pentru că foarte mulți români au fost lipsiți de vacanțe în ultima perioadă, statul o să le ofere celor ce își doresc să își ia o pauză și să se relaxeze anumite zile libere ce pot să fie folosite după placul oricui.

Vești bune pentru români! Ce zile libere a oferit statul

Înainte de a te gândi la o vacanță în viitor, află că poți să pleci chiar de Rusalii într-o locație frumoasă! Pentru a reîncărca bateriile este necesar să mai faci o pauză din când în când, iar zilele libere de Rusalii sunt perfecte pentru relaxare. Statul a venit cu o surpriză imensă pentru români. Ținând cont că nu există foarte multe zile libere în următoarea perioadă, toată lumea ar trebui să profite de acestea din plin.

Sunt luni în anul 2021 care nu au nicio zi liberă, printre care februarie, martie, iulie, septembrie și octombrie, Totuși, în această lună cele două zile destinate sărbătorii de Rusalii, adică 20 iunie și 21 iunie, vor fi libere, astfel că vestea vine perfect pentru toți cei ce își doreau o minivacanță chiar într-o locație superbă din țară.

Până în acest moment, există 15 zile libere legale în 2021. Ținând cont că anul trecut a avut foarte multe surprize de oferit pentru că multe sărbători au picat în timpul săptămânii, din păcate, anul acesta 8 sărbători legale o să pice în weekend, spre tristețea tuturor ce îi doreau să profite de aceste pauze extrem de așteptate.

Când vor putea pleca românii în vacanțe. Zilele libere pe 2021

Pentru ca toată lumea să se asigure că va avea parte de o minivacanță, mai există și câteva zile libere oferite de stat pentru români până la finalul anului. Chiar dacă acest an este extrem de sărac atunci când vine vorba despre pauze, sunt și câteva vești bune în această privință. Măsurile impuse de autorități în contextul pandemic s-au relaxat, așa că românii vor putea plece, în sfârșit, într-o vacanță ca pe vremuri.

În august, multe persoane o să fie libere pe data de 15 august, destinată Adormirii Maicii Domnulul. Pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei mulți vor putea să profite de liber, iar acest lucru va fi valabil și de 1 decembrie de Ziua Națională a României. Urmează 25 și 26 decembrie, zile pe care românii le pot folosi pentru a putea petrece Crăciunul alături de familie într-un cadrul special.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Anunț pentru PROPRIETARII de case și terenuri. Guvernul PREGĂTEȘTE schimbări majore
Capital.ro
Cel mai rapid dulce de post. O reţetă exotică din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro