Ce probleme de sănătate are mama Deliei Matache. Gina Matache a fost la medic

Ce probleme de sănătate are mama Deliei Matache. Gina Matache a fost la medic
Cu ce se confrunta acum artista

Mama Deliei are probleme de sănătate. Gina Matache s-a confruntat în ultimul timp cu mai multe probleme de sănătate, motiv pentru care a făcut mai multe drumuri la diferiți medici. Chiar ieri mama Deliei a fost la un control ca să vadă dacă totul este în regulă cu ea. Femeia a mărturisit cum se simte și prin ce greutăți trece acum. În urmă cu mai mult timp, Gina Matache a avut covid-19, însă nu a rămas cu sechele, din fericire.

Cu ce probleme se confruntă mama Deliei

Cu toate că a trecut cu bine peste covid, mama artistei se confruntă cu alte probleme medicale. Ea nu a descoperit nicio nouă problemă în privința stării generale, iar singura dificultate este aceea legată de mână.

Femeia s-a operat la mână, însă nervul nu s-a refăcut complet, motiv pentru care prezintă o sensibilitate mare, atunci când ia contact cu temperaturi extreme sau schimbări de vreme.

„Suntem toti bine, nu vad de ce ar trebui sa ne mai facem din nou griji. Ieri am fost la un control medical de rutină, sunt bine acum.

Rudele mele erau foarte ingrijorate. Ce-i drept cu cat te cauti mai mult, cu atat este mai bolnav. Tot ce am avut prescris de medici, am controlat.

Ma mai doare mana la frig, la cald, la efort, dar le ignoram. Am ramas si cu o sensibiliatte, nervul nu este refacut de tot. Trebuie sa mai faci si o revizie”, a declarat Gina Matache la Antena Stars.

Mama Deliei a spus că anul acesta nu va cânta de sărbători și nici nu are de gând să plece din țară, mai ales având în vedere situația pandemică și restricțiile.

Mama Deliei plănuiește o vacanță alături de Oana și cei doi micuți ai săi

Drept urmare, Gina Matache va petrece sărbătorile acasă, cu toate că nu va da o petrecere mare de Crăciun sau Anul Nou, ea va pleca cu Oana și copiii ei într-o vacanță în străinătate.

,, Oana este o mămică extraordinar de grijulie și în același timp își face și treaba, câștigă un bănuț. Nu îi este dor de scenă.

Ea nu este genul, a făcut asta o perioadă cu sora ei, dar după a zis că nu se regăsește.

A pus stop la muzică, la acest moment, nu știu mai târziu ce se va întâmpla.  Se ocupa foarte mult de copii, eu o mai ajut din când în când.

Simte că nu este locul ei acolo, ea a fost mereu mai retrasă, deși este foarte talentată”, a declarat Gina Matache despre fiica ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI