Ce probleme de sănătate are Dorian Popa. A pățit-o din nou după ce a avut hemoragie

Ce probleme de sănătate are Dorian Popa. A pățit-o din nou după ce a avut hemoragie
Ce probeme de sănătate are Dorian Popa? Fanii sunt îngrijorați

Dorian Popa se confruntă cu probleme de sănătate. Cunoscutul cântăreț și-a îngrijorat teribil fanii, iar aceștia așteaptă cu sufletul la gură să afle vești de la el. Din păcate, acestea nu sunt bune deloc.

Dorian Popa își îngrijorează fanii: ce problemă de sănătate are acum?

Dorian Popa nu este în cea mai bună formă. Cunoscutul cântăreț a ajuns pe mâna medicilor din cauza gâtului și a urechilor, iar acum se confruntă cu o situație delicată și la ochi. Fanii actorului îl văd din ce în ce mai des la spital pe acesta după ce a luat decizia de a-și face o serie de investigații amănunțite.

Iată că în afară de acestea mai ajunge și la urgență cu unele probleme care apar în vizorul lui peste noapte. Vedeta le-a dezvăluit internauților că a trecut pragul camerei de gardă de la spitalul ORL după ce și-a băgat un bețișor în ureche care a fost foarte aproape să-i spargă timpanul.

Nu s-a întâmplat acest lucru, dar solistul a primit alt diagnostic la care nu s-a așteptat. Pentru că se afla la secția ORL și-a făcut un control și la gât, ulterior medicul l-a înștiințat că trebuie să ia anumite medicamente și să vorbească mai încet pentru a nu-i afecta vocea în cele din urmă.

De asemenea, cântărețul le-a spus fanilor că i-a apărut un ulcior sub ploapă. Pe lângă faptul că îl deranjează estetic, acesta este și foarte dureros și necesită mai mult timp pentru a se vindeca.

Ceea ce l-a dus în vizorul medicilor a fost bănuiala că ar putea să moștenească boala familiei. Rudele sale au avut majoritatea probleme cu rinichii, iar mama lui chiar a fost operată de urgență din această cauză. După investigații amănunțite specialiștii i-au spus că nu ar trebui să-și mai facă griji.

„Sângerarea nu se poate opri”

Deisgur că celebrul actor i-a avertizat imediat pe cei care îl urmăresc să aibă mai mare grijă și să nu pățească ceea ce a pățit el. Sperietura a fost mare pentru cei care au auzit cu ce s-a confruntat.

„Aviz amatorilor. Nu vă băgați bețigașe în urechi. Infiderent că va spune creierul sau nu. Am făcut-o lată, am băgat până în creier. Suntem la ORL. Când ești pus să aștepți într-un salon, de altfel foarte frumos, bravo România, cu o meșă în ureche, că sângerarea nu se poate opri. Am dat cu bățul în mânerul ciocănașului la milimetri de timpan”, a declarat Dorian Popa pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI