Ce probleme de sănătate are Dan Cruceru. Prezentatorul Survivor, de urgență la spital

Ce probleme de sănătate are Dan Cruceru. Prezentatorul Survivor, de urgență la spital

Dan Cruceru a avut parte de momente cumplite la ”Survivor România”, iar de pe platourile de filmare a ajuns direct la spital. Prezentatorul eminisiunii a fost internat la aceeași clinică din Republica Dominicană, unde a ajuns și Ruby, după ce a acuzat dureri insuportabile.

Ce probleme de sănătate are Dan Cruceru

Dan Cruceru a ajuns pe perfuzii, la spital. Acesta s-a simțit atât de rău încât a fost nevoie să se interneze, la doar câteva ore de Ruby, care, de asemenea, a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a făcut o criză de stomac. Aceasta a fost transportată pe brațe până la barcă, iar acolo a fost preluată de o echipă medicală.

Cu cearcăne adânci, dar încă cu zâmbetul pe buze, Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii ”Survivor România” 2020, de la Kanal D, a făcut un anunț pe pagina de Instagram. Deși nu a dezvăluit diagnosticul pus, acesta i-a îndemnat pe toți să urmărească un nou episod din aventura din Jungla Dominicană, din această seară.

“…Am ajuns în același pat cu ea…?? Insula le poate veni de hac și prezentatorilor. Cu toate acestea, în seara asta va fi un episod foarte tare așa că nu trebuie ratat! @survivorromania.oficial @kanaldromania #ruby #numaiscriepepereti #laspital #tvshow #faimosii #razboinicii #reality #realityshow #survivor #competitie #survivorromania” este mesajul transmis de Dan Cruceru pe pagina lui oficială de Instagram.

dan cruceru Instagram

Emoții și nervi la ”Survivor România”

Se pare că Jungla din Republica Dominicană i-a epuizat deja pe concurenți, testându-le limitele la fiecare pas. ”Faimoșii” stau sub cerul liber, în timp ce echipa ”Războinicilor” se bucură de confort.

Echipa Faimoșilor

Din echipa Faimoșilor de la Survivor România fac parte următorii: Cristina Șișcanu, Elena Ionescu, Ruby, Mihai Onicaș, Lino Golden, Grațiela Teohari Duban, Augustin Viziru, Asiana Peng, Cezar Juratoni și Bogdan Vlădău.

Echipa Războinicilor

Din echipa Războinicilor fac parte: Adriana Popescu, Remus Laurențiu Mihai, Elena Karina Fetică, Cristian Marius Ioniță, Claudia Mirela Rostas, Andrei Ciobanu, Andi Constantin, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruială și Emanuel Neagu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI