Cristina Șișcanu, desființată la Survivor. Ce a dezvăluit un coleg din concurs

Sh0w-ul concurs, de pe Kanal D, promite să le testeze concurenților abilitățile, în condiții extreme, și a debutat sâmbătă, pe 18 ianuarie. Emisiunea așteptată de către telespectatori cu sufletul la gură i-a pus deja în dificultate pe câțiva dintre concurenți. Cristina Șiscanu a întâmpinat momente tensionate, în cadrul reality-show-ului care i-a pus față în față pe cei din echipa Faimoșilor versus Războinicilor.

Cristina Șișcanu, desființată la Survivor

Survivor România a debutat cu un prim episod, având un foarte mare succes în rândul publicului de la noi. Cei 20 de concurenți vor da tot ce au mai bun și vor încerca depășirea obstacolelor, pentru a putea să câștige marele premiu. Soția lui Mădălin Ionescu este și ea una dintre componentele echipei Faimoșilor și a avut parte de o probleme din partea celor din echipa adversă.

Cristina Șișcanu, desființată la Survivor. Ce a dezvăluit un coleg din concurs
Cristina Șișcanu a fost desființată de un coleg de la Survivor, primind replici grele

Mai mult, atât cântăreața Ruby, cât și Augustin Viziru au suferit câteva neplăceri, la rândul lor, după accidentări și intervenții ale medicilor. Artista a fost nevoită să abandoneze temporar competiția ce se defășoară în jungla Dominicană. A fost dusă de urgență la spital cu ajutorul unei bărci, după ce a început să acuze dureri fizice foarte mari, pe timpul nopții.

Totodată, după accidentarea lui Augustin Viziru, deja au început să fie făcute primele negocieri, între membri echipelor. În plus, Andrei, din echipa Războinicilor, a dezvăluit detalii neștiute despre comportamentul Cristinei Șișcani. Atât aceasta, cât și Mihai Onicaș ar fi persoane total diferite, la oprirea camerelor de filmat.

Ce a dezvăluit un coleg din concurs

„Ce vorbeam cu toții și ce nu mi-a plăcut. Nu înțeleg atitudinea lui Mihai. Pe interviuri și când suntem la ceremonie afișează o față.. mi se pare un om cu două fețe, cel puțin așa l-am perceput eu.”, a mărturisit Andrei, din echipa Războinicilor, potrivit wowbiz.ro.

„Dar nu ți s-a părut că și Cristina e la fel? Cristina are probeleme cu memoria. Cristina a zis una în timpul jocului, dar acolo, însă a schimbat-o. Pe interviuri și la ceremonie încearcă să își aleagă cuvintele, să fie ok, se coordonează foarte bine, astfel încât să aibă o imagine bună, diplomatică, iar când suntem în joc sare ca un vulcan, explodează de parcă ai spune că vrea să te ia la bătaie.”, a mai completat concurentul de la Survivor România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI