Ce probleme de sănătate a avut Elena Cârstea. Cum a rămas fără dinți, a trecut prin clipe dureroase

Ce probleme de sănătate a avut Elena Cârstea. Cum a rămas fără dinți, a trecut prin clipe dureroase
Elena Cârstea are mari probleme de sănătate

Elena Cârstea, una din vocile importante din muzica ușoară românească, tece din nou prin momente grele. După ce în 2016 trecea prin darama decesului fiului ei vitreg, acum se pare că problemele de sănătate au dărâmat-o.

Elena Cârstea are mari probleme de sănătate

Viața artistei Elena Cârstea a avut șuișuri și coborâșuri. Unele dintre ele adevărate drame. O astfel de dramă se întâmpla în urmă cu 7 ani, când fiul acesteia vitreg, Brett Thomas Muttart, s-a stins din viață la numai 30 de ani.

De atunci au venit și momente mai liniștite și unele pline de bucurie. Dar zilele acestea se pare că problemele de sănătate au dărâmat-o. Destul de activă pe rețelele de socializare, mai ales de când cu izolarea, Elena Cârstea a ținut legătura cu fanii ei. Într-o astfel de postare video, vedeta povestește despre recentele sale probleme de sănătate, spunând că:

“Am rămas fără dinți. (…) Și nu pot să vorbesc pentru că mă pregătesc de implanturi și m-au chinuit ăștia ca pe hoții de cai. (…) Am fost un pic bolnăvioară lunile astea, dar mi-a trecut. Nu a fost nimic grav. Acum sunt la serviciu două ore, la o casă interesantă (…).

Am zis să mai intru să mai vorbesc cu voi, să mai treacă un pic timpul. Nu intru foarte des, că… na, știți cum e: aveți voi destule pe ale voastre, nu să mă vedeți pe mine”, declara artista în clipul postat pe Facebook.

”Mi-e dor de public, de cântat, de toată lume”

Plecată de foarte mulți ani peste ocean, în Statele Unite ale Americii, Elena Cârstea a reușit să-și refacă viața și să aibă o familie fericită. Asta până la momentul tragediei de acum șapte ani. Alături de soțul său, americanul Glenn Muttart, Elena Cârstea mai are alte două fiice adoptate pe vremea când se afla în România.

Una dintre ele, Adriana, acum în vârstă de 22 de ani, este ofițer în armata americană. Cealaltă fiică Sanda, în vârstă de 23 de ani, a rămas alături de mama sa în America. În același clip, postat pe Facebook, Elena Cârstea vorbește de dorul de țară, și de faptul că  își dorește să se reîntâlnească cu publicul român.

“Noi am fost foarte cuminți și foarte liniștiți, pentru că… nu se întâmplă nimic nicăieri. Nu mergem nicăieri, cu masca pe figură… Nu știu când o să vin în țară. Nu prea mai am de ce să mai vin, să fiu sinceră. Dar asta e situația. Ce să facem? (…) Mi-e dor de Mediaș. Mi-e dor tare

(…) Mi-e dor de public, de cântat, de toată lume. Pe plictiseala asta ce vrei să facem? (…). Copila mea, una dintre ele, a venit acasă, se va muta aici cu serviciul, sper cât de curând”, a mai afirmat Elena Cârstea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI