12 oct. 2021 | 21:45

Ce probleme are Marina Almășan la TVR. Vedeta a făcut dezvăluiri triste (exclusiv)

Monden
Ce probleme are Marina Almășan la TVR. Vedeta a făcut dezvăluiri triste (exclusiv)
Vedeta a povestit despre viata ei

Marina Almășan a vorbit despre problemele cu care se confruntă în ultimul timp. Prezentatoarea TVR a reluat filmările la emisiunea de pe postul public de televiziune.

Marina Almășan, momente dificile

Vedeta a vorbit despre cum se desfășoară filmările pe timp pe pandemie. Ea a refuzat orice alte oferte de la concurență, rămânând fidelă TVR.

„Suntem în telemuncă. Lucrăm de acasă, apoi o zi pe săptămână filmăm. Să zicem că e bine. Sunt o mie de restricții care ne încurcă însă să facem ceea ce vrem. Foarte mulți invitați se tem să vină, nu e o bucurie. Dar faptul că putem lucra de acasă ne dă liniște. ”Stăm cu inima cât un purice”, a spus Marina Almășan pentru impact.ro.

Vedeta a spus că ea și invitații nu poartă mască și că o zi de filmări durează în jur de șase ore. Marina Almășan a avut covid în primăvară și încă mai are anticorpi.

„Suntem între o sută de oameni, eu și invitații fără mască, deci oarecum foarte expuși, stăm cu inima cât un purice. TVR nu-și permite să facă teste, o mai facem noi pe barba noastră. Sunt vremuri grele pentru toată lumea.

Emisiunea trebuie să iasă de două ore. Cu repetiții cu tot, stăm cam șase ore…E cam mult. Eu am avut Covid în primăvară. Anticorpi mai am, mi-am făcut testul pentru anticorpi de două-trei ori și așa mi-a ieșit”, a mai spus ea.

A scris o carte în vară

Cât despre excursiile în strănătate, vedeta spune că a renunțat la ele și așteaptă ca lucrurile să se liniștească și să revină la normal. În plus, ea vrea să își lanseze cartea pe care a scris-o despre ce se petrece în lume.

Vedeta a vorbit despre faptul că meseria pe care o are a venit la pachet și cu multe sacrificii.

„Mi-am dorit foarte mult copiii (n.r. o fată și un băiat) și, chiar dacă meseria mi-a confiscat multe din momentele pe care aș fi vrt să le petrec lângă ei, țin să cred că am reușit să fiu o mamă bună, implicată, poate uneori puțin cam severă.

Îmi place să cred că sunt un om corect și drept, și sar mereu în ajutorul celor din jur. Sunt o persoană activă, cu un spirit justițiar pronunțat și o gură… cam mare”, a completat ea.

Acum, băiatul ei s-a mutat cu iubita lui, așa că ea locuiește în mare parte singură. Ea și George Cornu, cel cu care are o relație, fac tot posibilul să se vadă cât mai des.

„Și da, și nu. Sunt cu Georgică acum, facem naveta, ușor nu e..și cu pandemia asta..”, a răspuns Marina Almășan, întrebată dacă locuiește singură.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A anunțat că divorțează la două ore după ce soția lui a născut, s-a logodit iar și după câteva zile a apărut cu altă femeie
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
Digi24
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Capital.ro
Calendar ortodox pentru mai 2024. Cele mai importante sărbători religioase ale lunii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro