Ce probleme are Marina Almășan la TVR. Vedeta a făcut dezvăluiri triste (exclusiv)

Ce probleme are Marina Almășan la TVR. Vedeta a făcut dezvăluiri triste (exclusiv)
Vedeta a povestit despre viata ei

Marina Almășan a vorbit despre problemele cu care se confruntă în ultimul timp. Prezentatoarea TVR a reluat filmările la emisiunea de pe postul public de televiziune.

Marina Almășan, momente dificile

Vedeta a vorbit despre cum se desfășoară filmările pe timp pe pandemie. Ea a refuzat orice alte oferte de la concurență, rămânând fidelă TVR.

„Suntem în telemuncă. Lucrăm de acasă, apoi o zi pe săptămână filmăm. Să zicem că e bine. Sunt o mie de restricții care ne încurcă însă să facem ceea ce vrem. Foarte mulți invitați se tem să vină, nu e o bucurie. Dar faptul că putem lucra de acasă ne dă liniște. ”Stăm cu inima cât un purice”, a spus Marina Almășan pentru impact.ro.

Vedeta a spus că ea și invitații nu poartă mască și că o zi de filmări durează în jur de șase ore. Marina Almășan a avut covid în primăvară și încă mai are anticorpi.

„Suntem între o sută de oameni, eu și invitații fără mască, deci oarecum foarte expuși, stăm cu inima cât un purice. TVR nu-și permite să facă teste, o mai facem noi pe barba noastră. Sunt vremuri grele pentru toată lumea.

Emisiunea trebuie să iasă de două ore. Cu repetiții cu tot, stăm cam șase ore…E cam mult. Eu am avut Covid în primăvară. Anticorpi mai am, mi-am făcut testul pentru anticorpi de două-trei ori și așa mi-a ieșit”, a mai spus ea.

A scris o carte în vară

Cât despre excursiile în strănătate, vedeta spune că a renunțat la ele și așteaptă ca lucrurile să se liniștească și să revină la normal. În plus, ea vrea să își lanseze cartea pe care a scris-o despre ce se petrece în lume.

Vedeta a vorbit despre faptul că meseria pe care o are a venit la pachet și cu multe sacrificii.

„Mi-am dorit foarte mult copiii (n.r. o fată și un băiat) și, chiar dacă meseria mi-a confiscat multe din momentele pe care aș fi vrt să le petrec lângă ei, țin să cred că am reușit să fiu o mamă bună, implicată, poate uneori puțin cam severă.

Îmi place să cred că sunt un om corect și drept, și sar mereu în ajutorul celor din jur. Sunt o persoană activă, cu un spirit justițiar pronunțat și o gură… cam mare”, a completat ea.

Acum, băiatul ei s-a mutat cu iubita lui, așa că ea locuiește în mare parte singură. Ea și George Cornu, cel cu care are o relație, fac tot posibilul să se vadă cât mai des.

„Și da, și nu. Sunt cu Georgică acum, facem naveta, ușor nu e..și cu pandemia asta..”, a răspuns Marina Almășan, întrebată dacă locuiește singură.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI