Marina Almășan, primele declarații despre Victor Socaciu. Veștile nu sunt bune deloc

Marina Almășan, primele declarații despre Victor Socaciu. Veștile nu sunt bune deloc
Marina Almășan dă primele declarații. Starea lui Victor Socaciu mai rea decât s-a crezut inițial

În urmă cu mai puțin de o oră s-a aflat vestea internării de urgență a celebrului solist Victor Socaciu. Primele informații spun că solistul folk a fost dus la Spitalul Clinic de Nefrologie „Carol Davila” din București. Au apărut și primele declarații date de Marina Almășan.

Victor Socaciu internat de urgență la Spitalul Clinic de Nefrologie „Carol Davila”

În această seară, Victor Socaciu a fost internat de urgență la Spitalul Clinic de Nefrologie „Carol Davila” din București. Informațiile de ultimă oră spun că ar avea grave probleme de sănătate. De fapt, au recidivat vechi probleme renale, spun sursele Gândul.ro.

Acesta fusese internat în aprilie anul curent pentru trei săptămâni, cu aceleași probleme de sănătate. De data aceasta se pare că lucrurile s-au agravat, fiind necesară spitalizarea sa de urgență. După externare, Victor Socaciu anunța în luna august, pe Facebook, că se simte mai bine și că totul va reveni, în curând, la normal.

„Dragi prieteni, din păcate în ultima perioadă am avut câteva probleme de sănătate. Mă bucur să vă spun că acum sunt bine, dar încă în convalescență. Ca urmare, nu voi putea participa la evenimentul de sâmbătă, 28 august, la Brașov Folk Fest.

Vă îmbrățișez cu drag și vă asigur că ne vom revedea în septembrie! România cântă!”, scria în august Victor Socaciu pe Facebook.

Marina Almășan dă primele declarații. Starea lui Victor Socaciu mai rea decât s-a crezut inițial

Vestea internării celebrului folkist la urgență a avut imediat reacții în spațiul public. Dacă până în acest moment se știau doar frânturi despre situația reală a celebrului Victor Socaciu, Marina Almășan este cea care a ieșit în spațiu public cu mai multe detalii despre starea sa de sănătate.

“Am aflat și eu, întâmplător, de la un medic cunoscut că ar fi internat la Carol Davila, cu mai vechile probleme renale. I-ar fi cedat rinichii transplantați. Mai multe nu știu. Nu am ținut legătura cu Victor anul acesta, că am avut peripeții în despărțirea noastră, dar îmi pare rău pentru el.

Eu am fost alături de el când a avut dializa și după aceea transplantul.  Îi cunosc problemele și îmi pare rău că nu a reușit să aibă grijă de el și să nu-și revină”, le- a declarat Marina Almașan celor de la FANATIK.

„Trebuia să mergem împreună la un festival la Alba Iulia”

Unul din bunii săi prieteni, Vasile Șeicaru, a aflat tot astăzi de internarea de urgență a lui Victor Socaciu. Acesta a declarat că nu a știut de noile sale probleme de sănătate. Cei doi aveau programat un concert la Alba Iulia, mai declară artistul.

“Nu am auzit să fie bolnav. Știu că avea niște probleme, dar să fie în stare gravă?! Trebuia să mergem împreună la un festival la Alba Iulia! Repet, nu știu care este starea lui, dar nu am auzit să fie ceva grav. Sper că nu e așa”, spune Vasile Șeicaru, conform publicației amintite.

Urmăriți Playtech.ro și pe