Ce probleme are Andra cu soțul ei. Vedeta nu s-a mai putut abține: „Nu vreau să vorbesc urât despre emisiunea lui Cătălin”

Ce probleme are Andra cu soțul ei. Vedeta nu s-a mai putut abține: „Nu vreau să vorbesc urât despre emisiunea lui Cătălin”
Andra a vorbit despre problemele din mariajul său

Andra a dezvăluit detalii din viața sa personală. Artista nu face des astfel de mărturii din cadrul căsniciei sale. Vedeta nu s-a mai putut abține și a oferit câteva detalii din mariajul cu Cătălin Măruță.

Andra, detalii despre problemele cu soțul ei

Cunoscuta jurată de la emisiunea „Românii au talent” a mărturisit că i-ar fi plăcut ca soțul său să stea mai mult pe acasă și să aibă un program mai flexibil astfel să poată petrece mai mult timp în familie.

Timpul e dușmanul tuturor în acest secol, lucru pe care îl simte pe pielea sa celebra cântăreață. Într-o discuție cu Delia în cadrul unui vlog pe YouTube pe canalul oficial al soțului său, Andra a ținut să se destăinuie tuturor.

Cea din urmă i-a dezvăluit colegei de breaslă că se bucură atunci când o vede în vacanțe peste tot prin lume, dar că i-ar fi plăcut ca și ea să aibă această posibilitate, însă programul soțului e departe de această ecuație.

Juratul de la iUmor a sfătuit-o pe aceasta să facă într-un fel ca Măruță să-și ia o pauză măcar din când în când pentru ca toți să se poată bucura de roadele muncii lor până la urmă.

„Mi-a dat viața peste cap”

„Tu ai reușit la asta cu plecările pentru că și soțul tău e mai lejer cu programul, nu are emisiune în fiecare zi, că altfel aș fi făcut și eu la fel. Pe mine m-a încurcat așa cumva. Nu vreau să vorbesc urât despre emisiunea lui Cătălin, Doamne ferește! Dar faptul că el trebuie să fie prezent 5 zile din 7 la emisiune mi-a dat viața peste cap. Pe mine chiar m-a încurcat treaba asta. Nu e ca la tine, că soțul tău poate pleca oricând pentru o vacanță. Eu cumva simt nevoia să îmi fac curaj să plec. El și când a avut covid-19 a făcut emisiunea de acasă. Îi place ce face, dar e și workaholic”
Andra (Sursa: podcast YouTube Cătălin Măruță)

„Luați o pauză, faceți cumva. Merge și la bărbați o pauză, dar când oferi prea mult și devină o rutină intervine o oboseală”, a sfătuit-o Delia care a mai mărturisit că și ea simte că domeniul o consumă, așa că alege des să părăsească țara pentru relaxare. Toți fanii blondinei știu că în plăcerile din topul său se află mâncarea și vacanțele în locuri care mai de care mai exotice.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI