Ce probleme a întâmpinat Andra, după finala Românii au Talent de acasă. ”Acum începe distracția!”

Ce probleme a întâmpinat Andra, după finala Românii au Talent de acasă. ”Acum începe distracția!”
Ce probleme a întâmpinat Andra, după finala Românii au Talent de acasă

Finala Românii au Talent 2020 a fost așa cum nu s-ar fi gândit nimeni. Compusă din imagini Live și momente înregistrate, ultima ediție a concursului de la PRO TV din acest an s-a desfășurat fără probleme…cel puțin pentru cei trei bărbați din juriu, căci pentru Andra altfel a stat situația.

Andra, probleme după finala Românii au Talent de acasă

Cel de-al zecelea sezon Românii au talent a avut o finală neobișnuită. Pe 29 mai, doar concurenții care au obținut Golden Buzz (butonul auriu acordat de unul dintre membrii juriului, care propulsează un concurent în semifinală) au fost cei care au luptat pentru marele premiu de 120.000 de euro, ceea ce a marcat o premieră în istoria show-ului de talente de la PRO TV.

„Va fi o finală cu totul şi cu totul specială, în care concurenţii vor demonstra tuturor celor de acasă că talentul şi creativitatea nu au limite, indiferent de perioadă. Aşadar, ne vom bucura de noi interpretări, dansuri, calcule matematice şi multe surprize pregătite de fiecare finalist“, spuneau ofcialii Pro TV.

”Facem finala de acasă, dar pe mine cine mă ajută?”

Ultima ediție a emisiunii a fost un cumul de intervenții Live, prin intermediul unor platforme, și momente înregistrate. Astfel, fiecare jurat, îmbrăcat fastuos, a comentat numerele concurenților din fotoliul de acasă. Dezavantajată a fost Andra, care a trebuit, ca în fiecare emisiune, să arate ca scoasă din cutie, chiar dacă a mânuit situația din fața calculatorului. Mai exact, într-un filmuleț postat pe Facebook, înregistrat imediat după finală, artista s-a plâns că nu are cine să o ajute în procesul de demachiere.

„E aproape 1 noaptea și tocmai s-a terminat finala Românii au talent. Îl felicit pe Radu pentru că a câștigat, dar îi felicit și pe ceilalți și pe toți concurenții care s-au descurcat foarte bine, în condițiile date. Acum începe distracția! Facem finala de acasă, dar cine vine să mă demachieze?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI