Anunțul PRO TV, după finala Românii au Talent. Ce se întâmplă cu emisiunea

Anunțul PRO TV, după finala Românii au Talent. Ce se întâmplă cu emisiunea
Anunțul PRO TV, după finala Românii au Talent. Ce se întâmplă cu emisiunea

Publicul a decis ca numele câștigătorului Românii au Talent sezonul 10 să fie Radu Palaniță. Deși pandemia a luat din îmbrățisări, finala concursului fiind compusă din imagini Live, alături de intervențiile finaliștilor aflați fiecare în gospodăria sa, show-ul a ajuns la sfârșit, într-o manieră diferită. Cu acest sezon încheiat, admiratorii lui se întreabă dacă va mai urma încă unul. Cu noi vești a venit trustul, pe pagina de socializare, imediat după marea finală.

PRO TV, anunț după finala Românii au Talent

Emisiunea Românii au talent a debutat la postul de televiziune PRO TV în februarie 2011. Proiectul, o franciză Got Talent, îi are de atunci ca gazde pe Smiley și Pavel Bartoș. Prima emisiune a stabilit un record absolut în domeniul emisiunilor de divertisment din țară, peste 4 milioane de telespectatori din România urmărind concursul de talente.

Cu sezonul 11 încheiat, în condiții diferite de cum și-a obișnuit publicul, show-ul continuă! PRO TV a anunțat, pe pagina de Instagram, că aventurile sezonului 11 abia acum încep, învitându-i pe doritori să se încrie pe pagina emisiunii.

„Sezonul 10 s-a incheiat, dar aventurile sezonului 11 abia acum incep! ?? Vă așteptăm sa va înscrieți pe romaniiautalent.protv.ro ?”, este anunțul

Audiențe finală

Finala altfel a celui de-al zecelea sezon Românii au talent a fost lider de audiență vineri seară, 29 mai. Interesant este că a scos cifre chiar peste ediția de anul trecut, când a fost Live, în studioul emisiunii, cu public în sală. Aproape 2,2 milioane de telespectatori s-au uitat, în fiecare minut, la marea finală a concursului. Astfel, PRO TV nu a avut rival pe interval. Kanal D și Antena 1 s-au bătut pentru următoarele locuri, la o diferență de peste un milion de telespectatori față de lider, potrivit paginademedia.ro. 

Premiera sezonului 10

Pe lângă realizarea finalei într-un mod diferit, pentru prima dată în istoria show-ului, tot în premieră a fost și ”împărțirea” premiilor, căci s-au mai dat alte trei, în afara celui care a ajuns în mâna lui Radu.

Locul doi (Siena Vușcan – 20.000 de euro), Locul trei (Mihai Țigaret – 10.000 de euro) și Premiul de Originalitate (Vlad Ciobanu – 10.000 de euro).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI