Ce problemă majoră are sosia lui Meghan Markle. De ce se teme de terminarea pandemiei

Ce problemă majoră are sosia lui Meghan Markle. De ce se teme de terminarea pandemiei
Probleme pentru sosia lui Meghan Markle

După interviul acordat lui Oprah Winfrey, popularitatea lui Meghan Markle este în continuă creștere. Și sosia actriței a devenit și mai cunoscută pe străzile britanice, astfel că multe persoane își doresc să ajungă la ea.

Ce problemă majoră are sosia lui Meghan Markle

Deși multe tinere își doresc să arate precum Meghan Markle și să îi afle toate secretele de frumusețe, britanica Sarah Mhlanga ar face orice ca lumea să nu o mai confunde cu celebra fostă actriță. Sarah Mhlanga, în vârstă de 38 de ani este astfel considerată ”copia perfectă” a lui Meghan Markle. De ce? Pentru că asemănarea dintre cele două este una izbitoare, doar că pe tânără nu o prea încântă deloc asta. Unde mai pui că Sarah Mhlanga, originară din orașul Manchester, a spus că a fost agresată pe stradă după celebrul interviu acordat de Ducii de Sussex. Oamenii au confundat-o cu Meghan Markle și i-au adus injurii.

Se teme că oamenii nu o vor mai angaja din cauza asemănării cu Meghan Markle

Sarah Mhlanga a spus că ar putea fi chiar nevoită să renunțe la jobul său din cauza glumelor care se fac pe seama ei în fiecare zi. Tot Sarah Mhlanga a mai spus că se teme că odată ce pandemia se va termina, o să fie și mai ușor de recunoscut pe stradă, dacă nu va mai purta masca de protecție.

„Există unii oameni care au impresia că Meghan duce un război real împotriva familiei regale. Dacă ei nu pot avea acces la Meghan, mă folosesc pe mine drept plasa lor. Primesc mesaje care spun că sunt în căutare de atenţie şi că ar trebui să-mi fie ruşine pentru că o reprezint pe Meghan. Este atât de dureros pentru mine…‟, a spus Sarah. Mhlanga.

Deși a spus că viața nu i s-a schimbat deloc în bine odată cu popularitatea lui Meghan Markle, Sarah Mhlanga a admis că o apreciază pe Meghan Markle. Aceasta a mai spus că manifestă multă simpatie față de Harry și Meghan și speră că ruptura de Familia Regală Britanică poate fi reparată. Cu toate acestea, din cauza asemănării izbitoare, Sarah Mhlanga se simte încă îngrijorată că oamenii nu o vor mai angaja nicăieri.

„Îmi place mult de Meghan, dar acum, după acest interviu, mă tem că oamenii nu vor să mă angajeze‟, spune aceasta.

Amintim că Meghan Markle și prințul Harry au acordat un amplu interviu pentru Oprah Winfrey, în care au vorbit despre nemulțumirile pe care le-au avut legate de Familia Regală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI