Ce problemă gravă de sănătate are Viorica de la Clejani. Vedeta riscă să ajungă la operație EXCLUSIV

Ce problemă gravă de sănătate are Viorica de la Clejani. Vedeta riscă să ajungă la operație EXCLUSIV
Ce probleme de sanatate are Viorica de la Clejani

Viorica de la Clejani și-a făcut, recent, un set de analize și controale medicale, la o clinică privată din Băneasa, întrucât nu se simțea prea bine. Artista a aflat că are un fibrom uterin, pe care încearcă să-l țină sub control, prin tratament, pentru a nu ajunge la operație. Altfel, aceasta trece printr-un alt moment greu, după ce unul dintre căței i-a murit la o simplă anestezie, care i s-a făcut pentru a fi tuns.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Viorica de la Clejani

Necazurile par să se țină lanț de familia Clejanilor. După ce în urmă cu câteva săptămâni, Marguerita, fiica acestora ajungea la spital după ce a fost înțepată pe stradă, a venit rândul Vioricăi să calce pragul medicilor.

Aceasta a mărturisit în exclusivitate pentru impact.ro că a fost nevoită să-și facă un set de analize și controale medicale, pentru a descoperi exact de ce afecțiune suferă. Artista nu ne-a asuns nici faptul că speră să nu ajungă la operție.

„Am un fibrom uterin. Am apelat la un sterilet, pentru a nu se mai hrăni. Încerc să-l țin sub control, poate am noroc să nu ajung la operație. Mi s-a zis că voi scăpa de el, că se va stafidi”, a declarat aceasta în exclusivitate pentru redacția playtech – impact.ro.

În urmă cu patru ani, artista decidea să slăbească, motiv pentru care s-a înfometat și a urmat diete drastice care aveau însă să-i afecteze sănătatea. Viorica însăși mărturisea, recent, că a avut dureri de ficat, iar la analize i-au ieșit transaminazele mărite.

 „O săptămână am căzut la pat!”

Altfel, Viorica de la Clejani nici acum nu-și poate reveni după un alt necaz de care a avut parte. Unul dintre cățeii săi i-a murit săptămâna trecută, în urma unei simple anestezii, care i s-a făcut pentru a putea fi tuns. Artista suferă și are mustrări de conștiință că și-a condamnat animăluțul la moarte.

„Acum o săptămână, mi-a murit un cățel de la anestezie. Nu avea nimic, i-au făcut doar ca a să-l tundă. Și am mai dat și 15 milioane ca să-l omoare. L-am avut pe conștiință, am suferit mult. L-am dus la moarte.

Nu am mai stat acolo, că aveam treabă, și a tot băgat în el, ca să nu mai miște. Până nu a mai mișcat deloc. O săptămână am căzut la pat, nu m-am putut ridica de focul lui”, ne-a mai spus aceasta.

„Magda a rămas cu mici traume!”

În urmă cu câteva săptămâni, artista trecea prin alte momente de groază, după ce a fost anunțată că fiica sa Margherita a ajuns în spital după ce a fost înțepată în zona pieptului de un individ, în centrul capitalei. Viorica ne-a spus că în prezent fiica sa se simte bine, dar tot mai este puțin speriată:

„Din cele trei, ea a ajuns la spital. Magda acum e bine, dar un pic așa, a rămas cu traume. Trăim într-o lume bolnavă psihic, multora le arde doar să se bucure de necazul altora.”

Urmăriți Playtech.ro și pe