Margherita de la Clejani, în lacrimi, la prima apariție după atac. Cum se simte după incident. „Am fost înjunghiată în inimă”

Margherita de la Clejani, în lacrimi, la prima apariție după atac. Cum se simte după incident. „Am fost înjunghiată în inimă”
Zona în care a fost înjunghiată Margherita de la Clejani. Ultimele detalii despre starea de sănătate a tinerei. Reacțiile familiei

Noi detalii despre starea de sănătate a Margheritei de la Clejani, după semnalarea atacului din cauza căruia a trebuit să ajungă la spital. Fiica Vioricăi de la Clejani este în stare stabilă și, potrivit ultimelor informații, se tratează acasă. Familia vedetei a dezvăluit zona în care a fost înjunghiată Margherita de la Clejani. Cum se simte fata cântăreței.

Update: Margherita de la Clejani a apărut pentru prima oară în public după ce a fost atacată de un bărbat. Aceasta a susținut că este în continuare extrem de afectată, după ce fost înjunghiată în piept cu un obiect ascuțit.

,,Am fost înjunghiată în inimă. Este omenesc să greșim, dar este diabolic să insistăm în greșeală, de aceea lecțiile importante ale lumii m-au facut să înțeleg chestiunile rațiunii. Bineînțeles, am fost consiliată de numeroși psihologi, psihiatri, specialiști extraordinari cărora le mulțumesc din toată inima mea, care este ușor afectată”, a spus Margherita de la Clejani, la Antena3.

Zona în care a fost înjunghiată Margherita de la Clejani

Chiar înainte ca bărbatul de pe trotinetă care a înţepat-o pe Margherita de la Clejani să fie prins, membrii familiei vedetei au făcut publice detalii. În ce stare de sănătate se află Margherita? Fiica Vioricăi a fost înjunghiată cu un obiect ascuțit într-o zonă sensibilă a corpului său, de către un bărbat de 30 de ani.

Potrivit informațiilor publicate de fratele victimei, Margherita a fost înjunghiată în sâni cu o lamă ascuțită. Aceasta poate fi analizată și în galeria FOTO a acestui articol. Lama folosită de bărbat a fost publicată de către Fulgy, care i-a transmis agresorului un mesaj amenințător.

„Nenorociții nu rămân nepedepsiți, promit. Dumnezeu este mare și este peste tot, la fiecare colț din Bucureștiul ăsta și nu doar atât… Crede-mă că Dumnezeu e prezent în toate sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6. Mesajul ăsta este pentru nenorocitul cu fapta asta. Roagă-te să ajungi la pușcărie, să fii închis, că din moment ce ai făcut așa ceva, te anunț că nu mai ai loc pe acest pământ”, a scris Fulgy, într-un mesaj publicat pe pagina sa de Instagram.

Viorica de la Clejani a republicat fotografia distribuită de fiul său. În aceasta apare lama ascuțită folosită de bărbatul depistat în trafic, în comuna Vidra, județul Ilfov.

Mesajul transmis de Viorica de la Clejani, după incident

Mama Margheritei de la Clejani și-a asigurat fanii să fiica ei se simte bine. Ea a avut, însă, un mesaj și pentru internauții care tratează superficial această problemă. Totodată, cântăreața a transmis un mesaj de mulțumire cadrelor medicale de la Spitalul Universitar din București, unde a fost tratată fiica sa.

„Acest obiect i-a fost scos din sân fiicei mele! Mulțumesc doctorilor de la Spitalul Universitar că mi-au salvat copilul! Unii sunt atât de răi…Cum să vă bucurați și să-și înjurați copiii pe tema acestui subiect?! Dacă erau copiii voștri în locul Margăi?

Cum puteți să vorbiți în halul ăsta? Eu acum ce să fac? Să-l las liber să vă măcelărească și vouă copiii când merg liniștiți pe stradă? Vă mai mirați de ce nu ne mai rabdă Dumnezeu. În loc să comentați (gratis, că dacă se plătea nu mai scriați nimic), rugați-vă la Dumnezeu să vă aibă copiii în pază. Mulțumesc bunului Dumnezeu că a scăpat cu viață”, a transmis Viorica de la Clejani, pe contul său de pe platforma Instagram.