Adela Popescu, moment de sinceritate la Vorbește Lumea: „Am o problemă, după ce am născut”

Adela Popescu, moment de sinceritate la Vorbește Lumea: „Am o problemă, după ce am născut”
Prin ce trece Adela Popescu după ce a născut

Adela Popescu este o mămică desăvârșită și mulți oameni o apreciază pentru eforturile pe care le face pentru creșterea micuților săi. Vedeta se bucură de trei băieți, Alexandru, Andrei și Adrian. Totuși, ea a recunoscut că are parte și de anumite probleme după a treia naștere.

Ce problemă are Adela Popescu, de fapt. Partenera lui Radu Vâlcan nu s-a mai abținut și a spus totul

Adela Popescu are parte de multe bucurii pe toate planurile. Vedeta se bucură de o carieră frumoasă în televiziune, ținând cont că a câștigat inimile telespectatorilor. O mulțime de români o urmăresc în fiecare dimineață și se bucură de subiectele pe care le aduce sau de glumele făcute de aceasta!

De asemenea, vedeta de la Vorbește lumea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Radu Vâlcan. Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. Aceștia se bucură de trei băieți care reușesc să le aducă zâmbetul pe buze în fiecare zi, Alexandru, Andrei și Adrian.

„Simt că mă mișc ca o băbuță”

Cu toate acestea, Adela Popescu se confruntă cu anumite neplăceri după ce a născut. Vedeta a mărturisit că mereu și-a dorit să se apuce de sport, însă nevoia ca familia ei să fie una numeroasă a fost mult mai mare. Frumoasa vedetă a uitat, de fiecare dată, de exercițiile fizice, ținând cont că viața ei este plină.

Totuși, Adela Popescu le-a mărturisit telespectatorilor că nu își mai dorește să devină mămică pentru a patra oară, așa că vrea să facă anumite schimbări cu privire la stilul ei de viață. Aceasta își dorește să ajungă în cea mai bună formă, acum că familia ei este completă.

Prezentatoarea de televiziune a punctat că nu simte că se mișcă așa cum ar trebui, însă este destul de greu să recurgă la sport în aceste momente. Mai degrabă, soția lui Radu Vâlcan ar prefera să meargă la masaj pentru a avea parte și de relaxare.

„Am o problemă, după ce am născut. Asta mi s-a întâmplat după fiecare sarcină, dar am zis că nu mă apuc de sport pentru că oricum rămân din nou însărcinată.

Acum, că am spus stop, adică chiar am spus stop, mă gândesc să fiu în cea mai bună formă a mea pentru această vârstă. Doar că simt că mă mișc ca o băbuță. Mă gândesc că mai bine vine cineva să facă masaj.”, a zis Adela Popescu la Vorbește Lumea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI