Ce prețuri vor fi pe litoral în România și în Bulgaria din acest weekend. Și mai mulți oameni se vor îngrămădi acum?!

Ce prețuri vor fi pe litoral în România și în Bulgaria din acest weekend. Și mai mulți oameni se vor îngrămădi acum?!
Prețuri pe litoralul din Bulgaria și cel din România în acest weekend

Litoralul românesc și cel din Bulgaria și-au primit cu brațele deschise turiștii. Sute de oameni s-au pregătit intens pentru zile pline cu soare, valuri și buzunarele golite. Oamenii care se bucură de concediu la finele sezonului cald au parte de o surpriză în dreptul prețurilor chiar din acest weekend.

Prețuri surprinzătoare pe litoral în România și Bulgaria: veste bună pentru turiști

Vești bune pentru turiștii care vor petrece în acest weekend clipe de relaxare pe litoralul din România sau cel din Bulgaria. Prețurile scad cu până la 40% din a doua jumătate a lunii august.

Înainte de această perioadă o noapte de cazare în Mamaia costa între 250 și 350 de lei pe noapte pentru o persoană (cu mic dejun inclus), iar după 23 august o noapte va costa între 100 și 200 de lei.

O persoană ar putea să plătească în Bulgaria o zi all inclusive, în medie, 60-70 de euro, iar după data de 20 august o singură persoană va putea plăti un preț de 35-45 de euro/zi, all inclusive.

De asemenea, scăderi consistente avem și în România unde un sejur de 7 nopți la un hotel de 3 stele cu mic dejun are o valoare medie de 2.000 de lei de persoană, acesta ajungând acum cu 30% mai puțin, adică în jur de 1.400 de lei.

Un sejur în Bulgaria pentru două persoane va fi de 455 de euro la all inclusive. Cei care au putut să-și ia concediu abia la finele sezonului cald se pare că au din ce în ce mai multe beneficii, mai cu seamă că temperaturile bune de stat la plajă nu au de gând să ne părăsească prea ușor. Meteorologii au indicat recent cod portocaliu de caniculă. 

Prețuri litoralul românesc și Nisipurile Aurii

Preţurile pe litoralul românesc
1 noapte cu mic dejun – 250-350 lei/persoană

După 23 august
1 noapte cu mic dejun – 100-200 lei/persoană

Preţurile în Bulgaria
1 noapte all inclusive – 60-70 de euro/persoană

După 23 august
1 noapte all inclusive – 35-45 de euro/persoană

Sejur în România
7 nopţi la un hotel de 3 stele – 2000 de lei/persoană

După 23 august
7 nopţi la un hotel de 3 stele – 1400 de lei/persoană

Sejur în Bulgaria
7 nopţi la hotel de 4 stele – 455 euro/2 adulţi

Prognoză 16-30 august

Conform specialiștilor de la Administrația Națională de Meteorologie, de la jumătatea lunii august temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă. Regimul pulviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru această săptămână la nivelul întregii țări.

La finele lunii valorile termice se vor situa ușor peste cele normale perioadei în jumătatea de sud-vest a teritoriului, iar în rest vor fi apropaite de cele normale. Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în jumătatea de est a țării, dar mai ales în nord-est. În rest, acestea vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI