Ce poză are Ion Țiriac la profilul de WhatsApp. Ilie Năstase sigur va râde!

Ce poză are Ion Țiriac la profilul de WhatsApp. Ilie Năstase sigur va râde!
Ce poza are Ion Tiriac la profilul de WhatsApp. Ilie Nastase sigur va rade

Prietenia celebră dintre Ilie Năstase și Ion Țiriac este de-a dreptul savuroasă, sunt de părere atât internauții, cât și cunoscuții celor doi foști mari tenismeni ai României. Recent, Ion Țiriac și-a postat o fotografie de profil la Whatsapp care îi va stârni hohote de râs lui Ilie Năstase. Cum arată imaginea.

Cu toții știm faptul că, de cele mai multe ori, Ilie Năstase își face aparițiile în public purtând uniforma de general al Armatei Române, de care este extrem de mândru.

Din acest considerent, prietenul său, Ion Țiriac, s-a gândit să-i pună un zâmbet pe față fostului mare tenismen, cu o fotografie inedită la profilul său de Whatsapp.

Mai exact, fostul președinte al Federației Române de Tenis s-a afișat îmbrăcat într-o uniformă de polițist, pentru a avea o apariție în stilul prietenului său, Ilie Năstase, scriu cei de la Digi Sport.

La vârsta de 21 de ani, în anul 1960, Ion Ţiriac a fost încadrat ca sublocotenent de miliţie în cadrul secţiei de tenis a Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti.

Grație performanţelor sale sportive interne şi internaţionale, Ion Ţiriac a fost avansat la excepţional ajungând în 1965 la gradul de locotenent major de miliţie.

Fotografia de pe Whatsapp a fost arătată jurnaliștilor spanioli, în timpul unui interviu pe care Ion Țiriac l-a acordat, recent, presei din Spania.

„Uite, poliția! Colonel de poliție! General!”, a fost comentariul amuzant pe care l-a făcut Ion Țiriac, pe seama fotografiei în care apare îmbrăcat în polițist.

„Am fost tot timpul mândru să port această ținută!”

Ion Țiriac a fost încadrat în poliție, iar prietenul său bun, Ilie Năstase, primul nr 1 ATP din istorie, este general al Armatei Române, reușită cu care se mândrește de fiecare dată când îmbracă uniforma sa militară în public:

„Pentru mine este nu doar o chestiune de ținută cât mai ales una de mândrie să port această uniformă. Toată viața mea am iubit haina armatei române.

Am fost tot timpul mândru să port această ținută. Acasă am multe din uniformele pe care le-am purtat de-a lungul timpului”, a declarat Ilie Năstase, în exclusivitate pentru ProSport.

Ilie Năstase și Ion Țiriac sunt prieteni buni de mai bine de 50 de ani, considerați doi dintre cei mai mari jucători de tenis ai lumii. Cei doi au câștigat împreună turneul de la Roland Garros în anul 1970, când au jucat la dublu împotriva americanilor Arthur Ashe și Charlie Pasarell.