Ce pot vedea fanii în seara aceasta, la Antena 1, de la ora 22:45. Ce se întâmplă cu aceste personaje din Sacrificiul

Ce pot vedea fanii în seara aceasta, la Antena 1, de la ora 22:45. Ce se întâmplă cu aceste personaje din Sacrificiul
Ce pot vedea fanii în seara aceasta, la Antena 1, de la ora 22.45Ce pot vedea fanii în seara aceasta, la Antena 1, de la ora 22.45

Fanii serialului Sacrificiul așteaptă cu nerăbdare ultimul episod din serialul lor preferat, care va încheia însă forțat sezonul 2, din cauza pandemiei de coronavirus, și se întreabă ce pot vedea în seara aceasta, la Antena 1, de la ora 22.45.

Ce pot vedea fanii în seara aceasta, la Antena 1, de la ora 22.45

Așadar, miercuri seara, de la ora 22:45, Diva îi va mărturisi adevărul lui Mario și va pregãti un plan pentru Bobi și Irina. Rămâne de văzut și cum va acționa Eva, după ce a aflat adevărl gol-goluț de la Ștefan despre ce s-a întțmplat cu părinții săi. Pe de altă parte, Sorin va găsi legătura pentru Victor în casa familiei Oprea.

Fanii serialului Sacrificiul, difuzat de Antena 1, au fost martorii unei mărturisiri șocante, care i-a zdruncinat cu totul viaţa Evei și a făcut-o să își privească cu alți ochi partenerul de viață.

Eva a aflat adevărul despre chinurile la care au fost supuși părinții săi, pe vremea lui Ceaușescu, dar a aflat exact cine se face vinovat pentru atrocitățile la care aceștia au fost supuși.

Cel care i-a spus adevărul a fost chiar Ştefan Oprea. Acesta s-a destăinuit Evei și i-a spus secretul care îl macină de când a întâlnit-o. Mereu a încercat să-i spună adevărul, dar niciodată nu a găsit curajul necesar. Ei bine, în penultimul episod din sezonul 2 şi-a luat inima-n dinți și i-a spus Evei că tatăl său a fost cel care i-a arestat părinții pe vremea comunismului.

Ce pot vedea fanii în seara aceasta, la Antena 1, de la ora 22.45
Ce pot vedea fanii în seara aceasta, la Antena 1, de la ora 22.45

Ștefan, grav bolnav

Tensiunea ajunge pe culmi înalte atunci când Lili și Dănuț au descoperit în laptopul lui Ștefan analizele de la o clinică de oncologie, de unde reiese că acesta suferă de o boală incurabilă. Cum vor reacționa aceștia veți vedea miercuri seara, de la ora 22:45, pe  Antena 1.

Filmările la serialul Sacrificiul au fost oprite brusc, din cauza epidemiei de coronavirus. Conducerea Antenei 1 a decis să nu pună în pericol vedetele serialului, așa că a decis oprirea filmărilor. Actorii au scris pe Instagram că episodul de miercuri seara va fi ultimul al sezonului 2, dar cu toții le dau întâlnire fanilor la toamnă.

Ioana Blaj le-a mulțumit fanilor pentru că au fost alături de echipa Sacrificiul. ”Dragii mei, din cauza situatie actuale, filmarile pentru @sacrificiuloficial s-au terminat acum mai bine de o luna. In seara aceasta, de la ora 22:45 veti putea urmari ultimul episod cu speranta ca vom continua cu noi episoade la toamna. Va multumim ca ati fost alaturi de noi!”, a scris artista. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI