Ce pofte are iubita lui Culiță Sterp. Fostul concurent Survivor 2021 se teme pentru siguranța fătului

Ce pofte are iubita lui Culiță Sterp. Fostul concurent Survivor 2021 se teme pentru siguranța fătului
Ce pofte are iubita lui Culiță Steră? L-a speriat pe manelist

Culiță Sterp s-a temut pentru siguranța bebelușului său care stă să vină pe această lume din moment în moment. Poftele partenerei graviduțe l-au speriat de-a dreptul pe fostul concurent de la Survivor România 2021.

Ce poftește Daniela Iliescu? Graviduța l-a speriat pe Culiță Sterp

Culiță Sterp și Daniela Iliescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar rodul iubirii dintre ei este pe drum. Tânăra mai are foarte puțin până să-l aducă pe lume pe moștenitorul manelistului, iar bucuria mare este că și bărbatul se află acum lână ea.

Fostul concurent de la Survivor România își arată iubirea necontiționată pe care i-o poartă acesteia, mai cu seamă că încearcă să se revanșeze pentru clipele multe pierdute în primele luni de sarcină când el nu s-a aflat lângă aceasta, ci la emisiunea din Dominicană.

Daniela a mărturisit că nu a avut parte de o sarcină grea și că poftele nu i-au dat de furcă, dar iată că la un moment dat i-a cerut iubitului o înghețată, mai ales că este desertul sezonului. Culiță a venit îngrijorat cu o plasă întreagă din toate aromele care erau pe placul viitoarei mămici. Ambii s-au amuzat teribil de grija bărbatului.

Fostul Faimos a fost descalificat din show-ul sportiv după ce a mărturisit că nu mai face față presiunii, condițiilor și dorului de cei dragi. Acesta a rezistat preț de aproape jumătate de an acolo, dezvăluind că a fost o perioadă mai lungă decât se aștepta.

Colegii îi duc dorul în echipă pentru că era unul dintre cei mai buni pe traseu și la jocurile de îndemânare, dar testul l-a dovedit și a cerut în cele din urmă să părăsească competiția.

„Am cerut și eu o înghetată…”

Daniela Iliescu: Am cerut și eu o înghetată, să vedeți cum s-a mobilizat iubitul meu. Era frica sa nu cumva sa pierd copilul. Multumesc, esti cel mai dragut.
Culiță Sterp: Am luat și cu alune și cu ciocolată, n-am știut de care fel..dacă cumva ai poftă de din aia și eu am luat din cealaltă.
Culiță: Mie-mi plăcea de ea din liceu, dar ea nu știa. Adică știa, dar nu mă prea băga în seamă.
Daniela: Eram fată serioasă, dragă.
Culiță: Păi ești fată serioasă și acum, dar de ce nu mă bagai în seamă?
Daniela: Aveam iubit.
Culiță: La 16 ani aveai iubit, alea sunt relații așa de copii. Îmi plăcea rău de ea în liceu, era cea mai frumoasă din clasă și mi-era rușine să-i spun.