Adevărul despre banii primiți de Culiță Sterp la Survivor 2021. Producătorul i-a dat o veste șoc: ‘Am încălcat contractul’

Adevărul despre banii primiți de Culiță Sterp la Survivor 2021. Producătorul i-a dat o veste șoc: ‘Am încălcat contractul’
Adevarul despre banii primiti de Culita Sterp la Survivor 2021

Culiță Sterp nu s-a putut abține și a răbufnit în mediul online. Fostul Faimos a spus adevărul despre câți bani a câștigat la Survivor România. Ce surpriză incredibilă i-au făcut producătorii competiției din Republica Dominicană. Fanilor nu le-a venit să creadă.

Adevărul despre banii primiți de Culiță Sterp la Survivor 2021

Culiță Sterp rupe tăcerea și spune adevărul despre suma de bani pe care a primit-o de la Survivor România. În ultimele săptămâni au circulat zvonuri conform cărora fostul Faimos nu ar fi fost remunerat pentru participarea sa din cadrul emisiunii din Republica Dominicană. Ce spune artistul de această neînțelegere.

„Voiam să vorbim despre faptul că eu nu mi-aș fi primit banii de la Survivor și că mi-ar fi afectat contractul, că mi s-au tras din bani. Am auzit o grămadă de zvonuri. Oameni buni, nu s-a întâmplat acest lucru, ba chiar din contră. Producătorii emisiunii mi-a pus o mie de euro în cont și mi-a spus „ăia sunt pentru copilaș, să-i cumperi cadou copilului”. Am rămas uimit, sunt niște oameni minunați, mă bucur că m-au înțeles că până la urmă este un lucru omenesc, un lucru de înțeles.

Eu nu aveam voie să plec, în contract așa scrie. Dacă pleci, ești descalificat și poți să și nu primești banii, ba chiar să plătești niște despăgubiri. Nu a fost cazul de așa ceva și le mulțumesc încă o dată pentru că m-au înțeles. M-au văzut că în ultima lună le spuneam de fiecare dată că trebuie să ajung acasă, când se naște băiatul. Mă bucur din suflet că mi-au dat drumul acasă, să fiu alături de iubita mea și de copilașul meu când o să se nască.

Cum a mâncat din gunoaie Culiță Sterp pentru a supraviețui la Survivor

Lupta pentru supraviețuire este grea, iar Culiță Sterp a simțit acest lucru pe propria-i piele. Artistul a povestit cum a supraviețuit mâncând fructe otrăvitoare găsite prin junglă, iar la un moment dat, foamea l-a împins către un gest extrem, acela de a scotoci prin gunoaie pentru a găsi resturi de hrană.

N-am crezut că o să mănânc din gunoaie. La Survivor mi-am demonstrat abilitatea asta. La jocuri când mergeam mai era câte un tomberon pe dreapta, pe care nu-l observau (n.r – cei din echipa de producție) și mă uitam în el. Țin minte că am reușit de câteva ori și am luat ce rămânea pe acolo.

Am prins o dată o caserolă, mă uit în ea și avea orez cu linte sau chifteluțe. Nu mi-a păsat că mirosea, am băgat amândouă mâinile și dă-i. Înghițeam doar ca să am ceva în stomac. Doamne Dumnezeule. Sunt niște lucruri pe care în viața reală nu le-ai fi făcut niciodată, să mergi să cauți, să mănânci din gunoaie.”, a declarat Culiță Sterp în vlogul său de pe Youtube.