Ce planuri are Selly după Bacalaureat. Va fi o lună de foc pentru vlogger

Ce planuri are Selly după Bacalaureat. Va fi o lună de foc pentru vlogger
Ce planuri are Selly după Bacalaureat

Ce planuri are Selly după ce a promovat Bacalaureatul? Ei bine, dacă mulți tineri aflați în situația sa au plecat deja la mare și caută să se relaxeze după stresul pe care l-a reprezentat examenul maturității, tânărul vlogger are multă treabă.

Ce planuri are Selly după Bacalaureat

Ce mare, ce distracții? Selly a spus care sunt planurile sale după Bacalaureat, pe care l-a luat cu media de 9,60. Tânărul nu va pleca în vacanță pe vreo plajă exotică, chiar dacă și-ar permite. Selly a făcut o adevărată afacere din vlogging, însă pandemia i-a dat peste cap planurile, așadar vara aceasta se va concentra pe recuperare: medicală, dar și în ceea ce privește afacerea sa de pe internet.

„Eu sunt în curs de mutare la București. Îmi mut echipamentele. Astăzi sunt cu unitatea, calculatorul după mine, cu camera după mine. Să știi că pentru mine nu urmează o vacanță. Pentru mine, luna asta iunie va fi o lună de foc a recuperării, pentru că pe lângă recuperarea pe care o am la spate cu hernia, trebuie să recuperez tot ce am pierdut în perioada asta de pandemie, nu mă refer aici la bani, ci la conținut. Vreau să fac conținut mult și bun”,  a spus Selly în cadrul unei emisiuni tv.

Ce planuri are Selly după Bacalaureat
Ce planuri are Selly după Bacalaureat

Selly filmează din nou pentru un lung metraj

Selly a făcut public și unul dintre cele mai importante proiecte la care lucrează, iar rezultatele le vom vedea cu toții în cinematografe, chiar în perioada Crăciunului.

„Lucrez la un nou film pe care îl vom lansa de Crăciun. Vacanța, discutăm după 15 august, până termină și Smără cu admiterea. Va fi o continuare a primului film 5GANG. Va fi un film cu 5GANG și cu mai mulți vloggeri. Chiar dacă va fi o continuare, nu va avea atăt de multă legătură cu primul, ci va fi ceva așa complet nou în materie de poveste”, a mai declarat Selly.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI