Locul din Constanța care îi poartă numele lui Ianis Hagi. E singurul fotbalist român care se poate lăuda cu așa ceva!

Locul din Constanța care îi poartă numele lui Ianis Hagi. E singurul fotbalist român care se poate lăuda cu așa ceva!
Ce loc din Constanța a fost numit după Ianis Hagi

Ianis Hagi este unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști români din acest moment, dar puțină lume știe că există un loc faimos în Constanța ce îi poartă numele. Fiul Regelui se poate declara un om fericit chiar de la o vârstă extrem de fragedă, căci foarte multe plăceri îi sunt îndeplinite.

Ce locație din Constanța îi poartă numele lui Ianis Hagi. Câți bani aduce, de fapt, clădirea de lux

Gică Hagi, tatăl fotbalistului, deține un hotel de patru stele în stațiunea Mamaia ce a fost numit Iaki. Totuși, puțină lume știe că Regele s-a inspirat din numele celor doi copii, Ianis și Kira Hagi. Acesta și-a dorit să aibă parte de cele mai bune condiții într-o locație de lux din Constanța, dar nu a uitat de cei ce i-au făcut viața mai frumoasă. 

Hotelul i-a adus multe foloase fostului căpitan al naționalei. Totuși, chiar dacă acesta s-a bucurat de mulți bani de pe urma locației de lux, în 2018 el a înregistrat o cifră de afaceri de 16,9 milioane de lei, în scădere cu 4,5% față de anul anterior. De asemenea, profitul net a fost mai mic, el obținând 741.000 lei față de 2,2 milioane de lei cu 133 de angajați.

Hotelul Iaki din stațiunea Mamaia reprezintă o sursă considerabilă de profit,  dar Gică Hagi a vrut să uite de locația de lux pentru care a muncit foarte mult și să o vândă. Acesta și-a dorit să pună pe picioare proiectul Academia Hagi, dar cum era nevoit să facă rost de foarte mulți bani, Regele s-a gândit să renunțe la clădirea uriașă ce poartă numele copiilor săi.

Gică Hagi își dorea să vândă hotelul ce îi aduce mulți bani. La ce proiect visa Regele

Academia a fost cel mai grandios proiect al fotbalului românesc, dar Ioan Becali a recunoscut că Regele era în stare să își vândă hotelul pentru o anumită sumă doar ca să își vadă visul îndeplinit. La momentul respectiv, Ianis Hagi nu era atât de cunoscut precum în zilele noastre.

„Până la 30 de ani, Hagi nu avea bani să construiască academia. Între 30 și 36 de ani a tras ca niciodată și a reușit să facă bani.

Hagi a fost aproape și era decis să vândă hotelul pe 10-15 milioane ca să îi bage în această infrastructură. Și vă dați seama că avea doi copii, soție, Ianis nu era cel de azi, nu știa dacă va ajunge fotbalist.

Îi spuneam că Farul are stadion. Nu, el a vrut stadionul lui, parcela lui. Farul i-a întors spatele, el a luat taurul de coarne și a făcut ce are astăzi”, a declarat Ioan Becali, pentru ProSport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI