Cât de bogată e iubita lui Ianis Hagi, de fapt. Elena Tănase provine dintr-o familie înstărită

Cât de bogată e iubita lui Ianis Hagi, de fapt. Elena Tănase provine dintr-o familie înstărită
Cat de bogata e iubita lui Ianis Hagi de fapt

Ianis Hagi a revenit în centrul atenției opiniei publice. Cu toții îl știm pe starul celor de la Rangers, dar puțini sunt cei care o cunosc pe frumoasa lui iubită. În ultimele zile, au apărut imagini și informații în presă despre tânăra care i-a cucerit inima fiului regelui fotbalului românesc. Din ce familie face parte Elena Tănase.

Cât de bogată e iubita lui Ianis Hagi, de fapt

Prințul Ianis este îndrăgostit până peste cap de Elena Tănase, o superbă brunetă originară din Constanța. Fata are 18 ani, este de origine aromână, precum Hagi, și este elevă la Mircea cel Bătrân, cel mai prestigios liceu din oraș.

Elena Tănase provine dintr-o familie înstărită, cu posibilități materiale. Tatăl tinerei brunete este un om de afaceri de succes din Constanța, implicat în domeniul construcțiilor și în sectorul agricol.

La cei 22 de ani, Ianis Hagi pare a fi gata să se așeze la casa lui. Mijlocașul român trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de tânăra Elena Tănase, iubita lui din Constanța. Deși a fost mereu discret în ceea ce privește viața lui personală, se pare că relația dintre cei doi este foarte serioasă și durează de câțiva ani.

Deși distanța îi desparte, Elena îl vizitează pe iubitul ei cât poate de des, în Scoția, Ianis Hagi fiind, momentan, jucător al echipei Glasgow Rangers. Tânăra brunetă este determinată să se mute în străinătate pentru a fi mai aproape de Ianis, după ce-și va termina studiile.

Ianis Hagi se declară fericit alături de iubita lui

Dragostea plutește în aer, iar la 20 de ani lumea pare a fi a ta. Așa simt și Ianis Hagi și Elena Tănase, care profită de orice clipă petrecută împreună. Recent, fotoreporterii ProSport i-au surprins pe fotbalistul român și iubita lui la o plimbare romantică în parcul Herăstrău.

Îmbrăcați lejer, ca de vară, cei doi tineri s-au bucurat unul de compania celuilalt, zâmbind și ținându-se de mână precum doi liceeni îndrăgostiți. Chiar dacă are numai 22 de ani, Ianis Hagi este un bărbat serios și responsabil, iar fanii sportivului spun că Elena Tănase ar putea fi viitoarea lui soție.

„Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi”, a declarat Ianis Hagi pentru Digisport, citat de playsport.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI