20 mart. 2024 | 15:14

Ce plan au Violeta și Radu Ștefan Bănică: „La 9 ani am făcut pactul. Nu mă minte niciodată.” Ce sfat de viitor i-a dat Andreea Marin VIDEO EXCLUSIV

Monden
Ce plan au Violeta și Radu Ștefan Bănică: „La 9 ani am făcut pactul. Nu mă minte niciodată.” Ce sfat de viitor i-a dat Andreea Marin VIDEO EXCLUSIV

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr și-a făcut apariția marți seară, 19 martie, la un eveniment monden din Capitală, Gala Health Beauty and Lifestyle Awards 2024. Violeta Bănică a acordat un interviu exclusiv pentru Playtech Știri, despre sfaturi pe care le primește de la părinții sai, dar și despre relația cu fratele său , Radu Ștefan Bănică. Tânăra ne-a dezvăluit ce pact a făcut cu fratele ei în urmă cu mulți ani!

Ce sfat de viitor i-a dat Andreea Marin fiicei sale, Violeta?

Violeta Bănică este un adevărat exemplu pentru tânăra generație! Adolescenta în vârstă de 16 ani este de-a dreptul frumoasă, deșteaptă și foarte educată. Astfel, tânăra, prezentă la Gala Health Beauty and Lifestyle Awards 2024 ne-a spus în exclusivitate pentru Playtech Știri ce sfat important de viitor i-a dat mama sa, Andreea Marin:

“Mama mea mi-a zis să fac ceva serios și apoi să aleg ceva distractiv. Nu am înțeles ce a spus până nu am realizat. Există meserii un pic mai grele de făcut, pentru oameni cu potențial mai mare, apoi există meserii mai ușoare, dar nu o zic ca să judec pe cineva.

Doar că, mi-am dat seama că mama mea crede în mine atât de mult încât pot să aleg ceva care necesită mai mult efort și implicare, mai ales pe partea asta academică. Am început să mă interesez, m-am îndreptat spre Drept.

Aș vrea să plec în străinătate, dar nu spun nu dacă aș rămâne aici.”, ne-a declarat Violeta Bănică, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Ce pact au făcut Violeta Bănică și Radu Ștefan Bănică la 9 ani?

Chiar dacă sunt doar frați de tată, Radu și Violeta și-au construit împreună o relație extraordinară. Cei doi se înțeleg foarte bine și petrec foarte mult timp unul în compania celuilalt. Violeta are cea mai mare încredere în fratele său, pentru că știe că nu ar minți-o niciodată. Tânăra ne-a dezvăluit ce pact a făcut cu fratele ei în urmă cu mulți ani. Am aflat ce sfaturi îi dă tânărul artist surorii sale:

Citește și: Cum a slăbit Andreea Marin, de fapt: „E complicat, am ținut un jurnal.” Ce îi spune Violeta acum? VIDEO EXCLUSIV (playtech.ro)

“Dacă aș pleca în străinătate la studii nu aș putea fi însoțită, dar visul este să își țină Ștef promisiunea, că ne vom muta împreună. La 9 ani am făcut acest plan, să mergem în New York împreună, să ne mutăm acolo. Nu știu dacă se va ține de promisiune, dar vedem!

Fratele meu tot timpul a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, mai ales pentru că nu mă minte. Nu suport minciuna și tot timpul mi-a zis să fiu la locul meu, dar să fiu eu. Tot timpul am învățat să fiu naturală. El mi-a zis să stau mereu dreaptă, să nu stau cocoșată și mereu mă gândesc la el.

Înainte să fac ceva, mereu mă gândesc înainte, pentru că suntem persoane publice și contează imaginea, dar, în general, tot ce fac fac cu familia sau cu acordul lor sau pur și simplu în scop de voluntariat sau activism.

La școală nu am fost niciodată privită altfel, pentru că am crescut cu majoritatea colegilor încă de la creșă, așa că m-au cunoscut pe mine, Violeta, nu fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică.”, ne-a mai declarat Violeta Bănică, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citește și: Sfatul pe care Andreea Marin i l-a dat fiicei sale, Violeta. De ce trebuie să țină adolescenta cont: “Tot felul de prostii pe TikTok” VIDEO EXCLUSIV – Playtech Știri

Video: Cătălin Shadi Sîrbu 

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Locul din inima Transilvaniei cu peisaje desprinse din povești. Este destinația ideală pentru vacanța de Paște
Click.ro
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Cătălin Bordea, șocat de femei: Mi-a ajuns
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
A devenit ILEGAL. Nu mai poți urmări la TV. S-a votat lege marți, 30 aprilie
Capital.ro
El este următorul sfânt al României, propus pentru canonizare în 2025 | "Ştia să îi facă pe toți să își găsească pacea sufletului"
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
CUTREMUR de 1 MAI! MII de ROMÂNI s-au PANICAT
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro