14 feb. 2022 | 17:44

Ce plan au Misty și Keo pentru 2022. Alexandra Pavel a dezvăluit ce vrea să facă EXCLUSIV

Monden
Ce plan au Misty și Keo pentru 2022. Alexandra Pavel a dezvăluit ce vrea să facă EXCLUSIV
Ce planuri au Misty și Keo?

Alexandra Pavel, cunoscută drept „Misty” și Keo recunosc că prioritățile lor s-au schimbat radical de când în viața lor a apărut Arya. De mai bine de 4 ani, tot Universul lor se învârte în jurul ei, iar tot ce fac în momentul de față are legătură cu micuța. Deși sunt extrem de fericiți în această formulă, cei doi artiști se gândesc serios să-și mărească familia, asta pentru că și fiica lor a început să le ceară un partener de joacă.

Ce planuri au Misty și Keo? Vedetele se pregătesc intens

Lucrurile merg din ce în ce mai bine în familia lor și se bucură de fiecare moment pe care îl petrec împreună, însă se gândesc că ar fi timpul ca fericirea lor să fie completată și de un băiețel.

De când a născut-o pe fiica ei, Misty s-a dedicat în exclusivitate creșterii Aryei, lâsând pe plan secund propriile pasiuni. Nu regretă nicio clipă alegerea făcută, ba mai mult se gândește să prelungească concediul de maternitate.

„Sigur că mi-a plăcut, și îmi place, am savurat fiecare moment și chiar am spus des că mă simt norocoasă că am avut șansa, posibilitatea aceasta de a-mi permite să stau acasă cu cea mică. Anul acesta, simt nevoia să ne plimbăm mult, să călătorim, să facem vacanțe. Arya își dorește un frățior și eu îmi doresc un al doilea copil, rămâne să mai vedem…”, ne-a declarat Alexandra Pavel.

Cântă de când nici nu știa bine să vorbească

Chiar dacă a pus cariera muzicală pe plan secund, preferând să se dedice Aryei, Misty se bucură că micuța împărtășește aceeași pasiune pentru muzică ca și părinții ei. Keo și-a amenajat studioul în vila în care locuiesc, astfel că Arya este mereu alături de el când face muzică.

„Nu știa să vorbească, dar fredona „Purple rain”. O avem chiar și pe video, avea până în 2 ani. Cu greu o pot lua din studio de la tati, atunci când el are de lucru. Nu cred că mai durează mult până vor înregistra împreună.

Deja Keo mi-a povestit, foarte fericit că Arya l-a ajutat cu ceva rime, pentru niște cântecele pentru copii, pe care el le compune pentru Clopoțelul Magic”, ne-a mai povestit amuzată Misty.

De altfel, Arya este un copil extrem de receptiv și, pe lângă creativitate, are și capacitatea de a învăța imediat. Astfel că la cei 4 ani, știe deja 3 limbi străine, pe care le înțelege mai mult decât să numere sau să spună culorile.

„Mi-am dorit să învețe limba franceză de mică, să-i fie cât mai ușor și natural, pentru că pentru mine ca adult, să învăț limba franceză, acum când aș avea nevoie și îmi doresc să o cunosc, este dificil.

Avem mulți prieteni dragi francofoni, chiar și colaboratori, iar când ne întâlnim nu apuc să înțeleg tot ce se vorbește și nu pot participa la toate discuțiile lor. Ca să pot participa trebuie să se vorbească în engleză pentru mine. Mă frustrează”, ne-a mai povestit artista.

Keo vorbește cu ea mai mult în limba franceză

Nu avea nici doi ani când au început să vorbească cu ea în două limbi, ca mai apoi să o învețe pe cea de-a treia involuntar, de la desene animate. Misty și-a dorit enorm ca fiica ei să vorbească mai multe limbi străine, astfel că zilnic exersau în acest sens.

„Știam că metoda cea mai eficientă este ca fiecare părinte să fie asociat de către copil, cu câte o limbă iar copilul să fie expus constant celor două limbi. Și așa am făcut și eu, eu în română, Keo în franceză, până când a început Arya să spună primele cuvinte, într-o a treia limbă, limba engleză. Limba pe care a auzit-o de asemenea constant în casă, de 3 ori pe zi la fiecare masă, la desene și cântece în limba engleză.

Îi mai puneam în română sau în franceză, dar tot pe cele în limba engleză le preferă. Pe măsură ce crește se exprimă din ce în ce mai des în limba engleză. Am început să îi vorbesc și în română și în engleză.

Îi spuneam o frază în limba română, după care aveam grijă să o repet în limba engleză, sau invers. Important este să nu amesteci cele două limbi în aceeași frază. În schimb, trebuie să știi, copilul va face acest lucru la început, dar nu trebuie să te alarmezi și să știi că e perfect normal”, ne-a mai povestit partenera de viață a lui Keo.

Arya înțelege perfect lfranceza, dar o consideră o limbă mai puțin importantă

Din păcate, micuța este atrasă mult mai mult de limba engleză decât cea franceză, spre disperarea tatălui, însă niciunul dintre părinți nu pune presiune pe ea. Totul se rezumă la joacă, astfel încât Arya să perceapă ca pe un lucru amuzant.

„Keo, pe partea lui avea grijă să îi vorbească sau să îi citească în limba franceză. Însă ea l-a auzit des pe el vorbind și în română cu alte persoane, doar trăim în România și atunci îl asociază cu ambele limbi. Lingviștii spun că părinții au un rol foarte important, ei fiind cei care trebuie să dea un sens învățării limbilor, pentru ca cel mic să își dorească să o învețe.

Copilul va fi dornic să învețe limba mamei pentru a putea comunica cu aceasta și va fi dornic să învețe limba tatălui pentru a putea comunica cu acesta. Arya înțelege perfect limba franceză, dar o consideră o limbă mai puțin importantă, tocmai pentru că și-a dat seama că poate comunica cu tati și în limba română și atunci o folosește extrem de rar.

Acum vorbim doar în limba română și engleză, însă Keo are grijă să îi citească zilnic și în limba franceză, fac tot felul de joculețe de cuvinte, să fie cât mai distractiv și interesant pentru ea, să își poată forma urechea și în limba franceză, să îi fie mai ușor să o învețe atunci când și dacă își va dori”, ne-a mai declarat Misty.

Digisport.ro
A încercat să ridice 105 kilograme, dar i-a căzut bara cu toată greutatea pe gât! Atenție, detalii și imagini cu impact emoțional
Stirile PROTV
Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Ce tragedie. Marele actor ne-a părăsit
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cine salvează UE și România de la dezastru. Expert: „S-au împușcat într-un picior și i-au tras și pe alții după ei”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Dan Diaconescu pregătește marea lovitură. Așa ceva nu s-a mai văzut în România
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Doliu în televiziune! A murit actorul copilăriei noastre. Toți l-am iubit
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
LOVITURĂ CRUNTĂ pentru SENIORI. Aceste PENSII nu se majorează
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro