25 feb. 2022 | 09:33

Ce plan are Kate Middleton pentru 2022: „Îi spun de multe ori lui William”

Monden
Ce plan are Kate Middleton pentru 2022: „Îi spun de multe ori lui William”
Ce plan are Kate Middleton pentru 2022

Ce plan are Kate Middleton pentru 2022. Ducesa de Cambridge i l-a mărturisit și soțului ei, Prințul William. Ducesa de Cambridge a mers într-o călătorie solo de două zile solo la Copenhaga, o vizită oficială din partea Centrului Fundației Regale pentru Copilăria Timpurie. Cu ocazia acestei vizite de lucru, Kate Middleton a făcut dezvăluiri neașteptate.

Ce plan are Kate Middleton pentru 2022

Recent, Ducesa de Cambridge a mers într-o călătorie solo de două zile solo la Copenhaga, o vizită oficială din partea Centrului Fundației Regale pentru Copilăria Timpurie. În timp ce discuta despre lucrul cu copiii mici, Kate a făcut o dezvăluire neașteptată. Ducesa a spus că și-ar dori să mai aibă un copil.

„ Îi spun de multe ori lui William”, a mărturisit Kate Middleton.

Însă nu este prima dată când ea spune că ar mai vrea un copil. S-a întâmplat și cu ocazia unei vizite din februarie 2019 în Irlanda de Nord, când Kate a spus că s-a simțit „înfricoșată” atunci când a întâlnit un copil de 5 luni.

Tatăl copilului a întrebat-o pe Kate: „Bebeluşul numărul patru?” la care ea a glumit ca răspuns: „Cred că William ar fi puțin îngrijorat”. Și în ianuarie 2020, Kate i-a spus unui fan: „Nu cred că William mai vrea” copii.

La începutul acestui an, în ianuarie, ducele și ducesa de Cambridge au călătorit în Lancashire, unde Kate a ținut în brațe fetiță. Prințul William a glumit cu tatăl fetiței: „Nu-i mai da soției mele idei!”

Și-ar mai dori un copil

Munca regală a lui Kate din ultimul deceniu s-a concentrat pe educația timpurie a copilăriei și ea a spus că pasiunea ei este „să învețe despre cum se dezvoltă creierul bebelușilor și despre modul în care copilăria noastră timpurie influențează creierul adulților”.

În iunie 2021, Ducesa de Cambridge a lansat Centrul Royal Foundation for Early Childhood, care „va stimula conștientizarea și acțiunea asupra impactului extraordinar al primilor ani, pentru a transforma societatea pentru generațiile viitoare”.

Așa că, în ciuda sentimentelor „tulburătoare” ale lui Kate și a întâlnirii cu mulți, mulți bebeluși, este însă puțin probabil ca ea și William să primească un al patrulea copil în familia lor în curând, dacă ar fi să dăm creazare reacțiilor prințului William, soțul lui Kate Middleton.

Cuplul Kate Middleton – prințul William are trei copii: pe prințul George, în vârstă de 8 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de 6 ani, și a Prințul Louis, în vârstă de 3 ani. Ducesa de Cambridge are vârsta de 39 de ani.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Click.ro
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Zodii norocoase în luna mai. Cinci semne astrologice gata să prospere
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Obligatoriu pentru toți proprietarii de animale. Regulile UE nu pot fi încălcate
Capital.ro
Preparatul ideal pe care să îl consumi în Vinerea Mare | Se gătește repede și ușor
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
Situație PERICULOASĂ pentru România. Declarația care ne dă fiori reci
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro