După 12 ani de relație, Cristi Brancu a făcut anunțul. Ce se întâmplă cu Oana Turcu

Autor: Năstase Mirabela - 15:27, 21 ian. 2020
După 12 ani de relație, Cristi Brancu a făcut anunțul. Ce se întâmplă cu Oana Turcu

Cristi Brancu și soția sa fac unul dintre cele mai solide cupluri. Prezentatorul TV a făcut un anunț emoționant pe contul de Instagram, după 12 ani de relație. Acesta povestește cum a întâlnit-o pe cea care avea să-i devină soție și care i-a dăruit un fiu, într-o zi de 21 ianuarie.

După 12 ani de relație, Cristi Brancu a făcut anunțul

Cristi Brancu rememorează, spre bucuria fanilor săi, momentul în care a cunoscut-o pe actuala sa soție, prezentatoarea de televiziune, Oana Turcu. Acesta a făcut o postare pe contul de Instagram, în urmă cu puțin timp.

”21 Ianuarie. E puțin frig afara. Ma pregătesc cu o emoție unica de emisiune. Se va întâmpla ceva acolo pe care îl doream de o viața. Încă nu am cunoscut-o, dar inima îmi spune ca ea e.
E seara. Trece pe lângă mine fără sa ma vadă, apoi ne vedem în direct. În clipa in care i-am spus numele, a început totul: “Doamnelor și domnilor, @oana_turcu !”
21 ianuarie 2008. Au trecut 12 ani de iubire si împlinire, așa cum nu credeam ca există!
La mulți ani, sufletul meu! ❤️❤️❤️❤️”, a scris vedeta Antena Stars. Mesajele fanilor nu au întârziat să apară. Sa fiți fericiți toata viata. Sunteti frumosi și vă potriviți”, i-au transmis aceștia.

Cum s-au căsătorit cei doi

În urmă cu câteva luni, Cristi Brancu a mai fost protagonistul unui moment emoționant. Acesta a povestit în cadrul emisiunii sale, ”Agenția VIP”, cum s-au căsătorit cei doi:

”Acum 11 ani plecam foarte repede de dimineaţă către un aeroport, iar seara, la această oră, eram soţ şi soţie, căsătorindu-ne în faţa unui ofiţer al stării civile, într-o ţară, bucurându-ne de ceea ce cred că este povestea care mie mi-a salvat viaţa. Vreau să-i mulţumesc Oanei pentru aceşti 11 ani, în care nu credeam că se poate oferi atâta dragoste. Faptul că după atâţia ani, sentimentele sunt la fel de puternice, pentru mine este o minune. La vârsta aceea nu credeam că se poate aşa ceva. Mă bucur că aveţi posibilitatea să o cunoaşteţi pe Oana, aici la Antena Atars, şi puteţi să vedeţi cum este. Îi mulţumesc că mi-a făcut un cadou mare, de opt ani îmi face ziua frumoasă. Vreau să vă doresc să simţiţi dragoste, că este singurul lucru care ne poate face mai buni şi să mergem mai departe. Te iubesc”, a spus Cristi Brancu la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI