Ce pensie ia badea Gheorghe, un bătrân care a muncit toată viața! E revoltător ce scrie pe talonul lui

Ce pensie ia badea Gheorghe, un bătrân care a muncit toată viața! E revoltător ce scrie pe talonul lui
Badea Gheorghe incaseaza o pensie de mizeri din partea statului roman

Un bătrân din fundul Moldovei, care a muncit o viață întreagă, a ajuns la bătrânețe cu o pensie de mizerie. Badea Gheorghe nu este singurul penisonar cu o pensie de nimic din România, ca el mai sunt multe cazuri.

Povestea lui badea Gheorghe, pensionarul condamnat să trăiască cu 37 de lei pe lună. Ca el mai sunt mulți alții

De cazul lui badea Gheorghe s-a aflat după ce cineva a postat o fotografie cu talonul de pensie al bătrânului pe rețeaua de socializare. Imaginea a devenit virală. Din pacate, ca badea Gheorghe sunt foarte mulți pensionari în țara noastră.

Acești pensionari amărâți, care au cel mai mult nevoie de ajutor in aceasta perioada a vietii lor, ajung să primească doar câțiva lei de la stat, insuficienți pentru a putea supraviețui nici măcar o zi.

Cazul lui badea Gheorghe nu este singular, ca el mai sunt multi altii
Cazul lui badea Gheorghe nu este singular, ca el mai sunt multi altii

 

Talonul pensionarului, făcut public pe Facebook

Fotografia a fost postata pe un grup de Facebook din zona Moldovei, iar in prim plan se situează talonul de pensie al lui badea Gheorghe. Ceea ce a revoltat pe toata lumea care l-a văzut este suma pe care o primeste badea Gheorghe. Acesta primește lunar doar 37 de lei.

Ce va spuneam de grija partidului si a Guvernului? Uitati-va la acest om care a muncit mai mult decat un asistent social. I-ati vazut la stiri. Nu vor sa mai munceasca. In plus, nesimtitrea guvernantilor de a-si stabili pensii si salarii speciale”, este comentariul adăugat de cel care a postat și fotografia.

Cea mai mare pensie din Romania: de 2000 de ori mai mare ca a lui badea Gheorghe

Romanul care a ajuns sa incaseze o pensie record din partea statului roman se numește Gheorghe Balasoiu. Barbatul primeste lunar in cont nu mai putin de 73.890 lei brut/luna, adica 66.701 lei net. În varsta de 73 de ani, Gheorghe Balasoiu este fost sef de penitenciar si fost procuror. Gheorghe Bălășoiu a ales sa investeasca o parte din avere intr-o vila impresionanta, aflata in apropiere de Pitesti, intr-un satuc.

Cu toate ca primeste lunar un venit fabulos, la care multi nici nu viseaza, Gheorghe Balasoiu a ales sa isi traiasca batranetea cat de discret posibil. Tocmai pentru asta, multi dintre romani s-au intrebat in ultimii ani cine este, de fapt, barbatul care are cea mai mare pensie din Romania.

Județele cu pensionarii cu cele mai mici pensii

Județele în care pensionarii au cele mai mici pensii sunt Teleorman, Călărași, Giurgiu, Botoșani, Vaslui, în timp ce cele mai mari pensii sunt încasate de către pensionarii din București.

Urmăriți Playtech.ro și pe