Ce pensie are Mihai Tatulici după zeci de ani în TV. Vedeta a luat o decizie radicală la 70 de ani (exclusiv)

Ce pensie are Mihai Tatulici după zeci de ani în TV. Vedeta a luat o decizie radicală la 70 de ani (exclusiv)
Ce pensie are Mihai Tatulici după zeci de ani în televiziune

Deși este pensionar în vârstă de 73 de ani, se pare că Mihai Tatulici este încă foarte activ. Cu toate acestea, după zeci de ani petrecuți în televiziune, el nu mai vrea să mai vadă lumina reflectoarelor nici în ruptul capului.

Ce pensie are Mihai Tatulici după zeci de ani în TV

Fostul om de televiziune a ieșit la pensie în anul 2013. Atunci, Mihai Tatulici a decis să se retragă definitv din lumina reflectoarelor. Acum, acestuia nu îi este rușine să spună valoarea pensiei cu care a plecat la drum cu opt ani în urmă, adică 2.370 de lei.

”M-am retras definitiv. În 2013, când am ieșit la pensie, am ieșit și de sub lumina reflectoarelor după exact 48 de ani de jurnalism.

Norocul meu s-a numit faptul că am fost membru al Uniunii Cineaştilor şi cu ajutorul statutului lor am mai primit ceva bani în plus la pensie, că în baza majorărilor anuale ale bietei pensii nu ajungeam prea departe”, a declarat Mihai Tatulici în exclusivitate pentru impact.ro.

După cu susține Mihai Tatulici, el a mai primit oferte de a se întoarce în televiziune în ultimii ani, cu toate acestea le-a refuzat, fiind de părere că acesta este un ”capitol definitiv închis” pentru el.

Mihai Tatulici, cursuri la 70 de ani

Astfel, renunțând la acest capitol din viața lui, Mihai Tatulici a decis să se pună din nou pe învățat. Mai exact, cu trei ani în urmă, pe când avea 70 de ani, jurnalistul a făcut cursuri de project manager. Acum el este mândru că a absolvit examenul cu nota zece.

”Mi-am plătit cursul din banii mei și vreme de jumătate de an, în fiecare sâmbătă și duminică, câte opt ore pe zi, am fost constant la cursuri. Am fost un elev conștiincios, chiar dacă recunosc că mă mai fura somnul prin băncile alea. Dar, la examen, am luat zece și sunt mândru de chestia asta”, a adăugat Mihai Tatulici.

A făcut prima doză de vaccin anti-COVID-19

Mihai Tatulici susține că a fost impresionat de cum a decurs organizarea românească atunci când a primit prima doză de vaccin. Acum fostul om de televiziune așteaptă rapelul.

”A fost una din rarele ocazii în care am apreciat sincer organizarea românească. M-a programat medicul de familie, așa cum știe toată lumea, iar în ziua vaccinării lucrurile au decurs nemțește, ce mai tura-vura. Jos pălăria! O treabă aproape neromânească în Ţara Românească. Acum aștept rapelul, la mijloc de februarie!”, a mai spus Mihai Tatulici pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI