28 ian. 2021 | 20:35

Ce pensie are Mihai Tatulici după zeci de ani în TV. Vedeta a luat o decizie radicală la 70 de ani (exclusiv)

Știri generale
Ce pensie are Mihai Tatulici după zeci de ani în TV. Vedeta a luat o decizie radicală la 70 de ani (exclusiv)
Ce pensie are Mihai Tatulici după zeci de ani în televiziune

Deși este pensionar în vârstă de 73 de ani, se pare că Mihai Tatulici este încă foarte activ. Cu toate acestea, după zeci de ani petrecuți în televiziune, el nu mai vrea să mai vadă lumina reflectoarelor nici în ruptul capului.

Ce pensie are Mihai Tatulici după zeci de ani în TV

Fostul om de televiziune a ieșit la pensie în anul 2013. Atunci, Mihai Tatulici a decis să se retragă definitv din lumina reflectoarelor. Acum, acestuia nu îi este rușine să spună valoarea pensiei cu care a plecat la drum cu opt ani în urmă, adică 2.370 de lei.

”M-am retras definitiv. În 2013, când am ieșit la pensie, am ieșit și de sub lumina reflectoarelor după exact 48 de ani de jurnalism.

Norocul meu s-a numit faptul că am fost membru al Uniunii Cineaştilor şi cu ajutorul statutului lor am mai primit ceva bani în plus la pensie, că în baza majorărilor anuale ale bietei pensii nu ajungeam prea departe”, a declarat Mihai Tatulici în exclusivitate pentru impact.ro.

După cu susține Mihai Tatulici, el a mai primit oferte de a se întoarce în televiziune în ultimii ani, cu toate acestea le-a refuzat, fiind de părere că acesta este un ”capitol definitiv închis” pentru el.

Mihai Tatulici, cursuri la 70 de ani

Astfel, renunțând la acest capitol din viața lui, Mihai Tatulici a decis să se pună din nou pe învățat. Mai exact, cu trei ani în urmă, pe când avea 70 de ani, jurnalistul a făcut cursuri de project manager. Acum el este mândru că a absolvit examenul cu nota zece.

”Mi-am plătit cursul din banii mei și vreme de jumătate de an, în fiecare sâmbătă și duminică, câte opt ore pe zi, am fost constant la cursuri. Am fost un elev conștiincios, chiar dacă recunosc că mă mai fura somnul prin băncile alea. Dar, la examen, am luat zece și sunt mândru de chestia asta”, a adăugat Mihai Tatulici.

A făcut prima doză de vaccin anti-COVID-19

Mihai Tatulici susține că a fost impresionat de cum a decurs organizarea românească atunci când a primit prima doză de vaccin. Acum fostul om de televiziune așteaptă rapelul.

”A fost una din rarele ocazii în care am apreciat sincer organizarea românească. M-a programat medicul de familie, așa cum știe toată lumea, iar în ziua vaccinării lucrurile au decurs nemțește, ce mai tura-vura. Jos pălăria! O treabă aproape neromânească în Ţara Românească. Acum aștept rapelul, la mijloc de februarie!”, a mai spus Mihai Tatulici pentru sursa citată.

Parteneri
Care este ultima dorință a lui Celine Dion. Artista suferă de o boală incurabilă, dar speră la o minune
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Fenomen uluitor în România. Toți șoferii trebuie să-și spele mașinile
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
Capital.ro
Colosul străin care a preluat compania ce produce una dintre cele mai iubite pâini din România
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro