Ce pensie are Marius Bodochi, după 36 de ani de muncă. Actorul are un venit lunar colosal

Ce pensie are Marius Bodochi, după 36 de ani de muncă. Actorul are un venit lunar colosal
Câți bani primește Marius Bodochi în fiecare lună

Marius Bodochi a depășit stagiul complet de cotizare în cazul bărbaților, astfel că încasează pensie de la statul român de ceva timp. Actorul încă are o viață profesională plină și se bucură de numeroase activități. Veniturile sale sunt rotunjite de suma pe care o primește lunar.

Câți bani primește lunar Marius Bodochi

Marius Bodochi este unul dintre cei mai cunoscuți actori români. Acesta a absolvit Institutul de Teatru din Târgu Mureș în 1982, iar apoi a fost actor la Teatrul Național Cluj între 1985 și 1996. În 1997, el se muta la Teatrul Național București, acesta locul unde românii îl pot vedea și în zilele noastre pe scenă.

Actorul a colaborat cu numeroase teatre importante din Capitală și din țară. În 2004, el primea Ordinul Meritul Cultural clasa I, iar în 2008 devenea cetățean de onoare al municipiului Cluj-Napoca. De ceva timp, acesta primește și pensie pentru activitatea din întreaga carieră.

Câți bani încasează Marius Bodochi pentru pensie. Suma nu este una mică

Marius Bodochi este managerul unui teatru și nu pierde nicio ocazie de a mai urca pe scenă, chiar dacă încasează pensie de la statul român, potrivit WOWbiz. Acesta a primit în acest an 45.800 de lei din partea Casei de Pensii din sectorul 3, adică 3.650 de lei pe lună, potrivit declarației sale de avere.

Actorul care este directorul Teatrului Dramaturgilor Români debuta pe scenă și cucerea publicul român în 1982. Acesta are 36 de ani de activitate, astfel că a depășit stagiul complet de cotizare în cazul bărbaților, anume 35 de ani.

Veniturile sale au fost rotunjite, câștigurile sale fiind mult mai mari față de anul trecut.

În 2020, acesta declara că primește 35.188 de lei anual, adică o sumă de 2.930 de lei pe lună. Pensia actorului a crescut, însă acesta nu a fost niciodată atras de banii care au venit după ce a cunoscut succesul. Mai exact, Marius Bodochi nu deține apartamente și nu are bunuri de valoare.

Ce venituri mai are Marius Bodochi

În același timp, actorul conduce o mașină Citroen din anul 2017. El s-a ferit de investiții și datorii. Atunci când vine vorba despre depozitele bancare, Marius Bodochi a reușit să strângă o mică avere, bucurându-se de nu mai puțin de 30.000 de lei.

Marius Bodochi ocupă funcția de manager al Teatrului Dramaturgilor Români, așa că a primit, în ultimul an, 110.000 de lei pentru activitatea sa. Acesta a reușit să câștige și 50.000 de lei din activități independente, așa că a avut un venit lunar de aproximativ 13.300 de lei.