A fost soluționat dosarul în care au fost judecați cei șapte bărbați care au lovit o jandarmeriță la protestul din 10 august 2018. Judecătorii au decis ca agresorii să nu fie trimiși în spatele gratiilor. Aceștia au primit pedepse cu suspendare, cea mai mică fiind de 1 an, iar cea mai mare de 2 ani și 8 luni. Sentința nu este definitivă.
Magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 i-au condamnat pe cei șapte agresori ai jandarmeriței la pedepse cu suspendare pentru ultraj. Cea mai mică pedeapsă a fost de 1 an de închisoare cu suspendare, iar cea mai mare a fost de 2 ani și 8 luni de închisoare cu suspendare. Cei doi bărbați care i-au furat arma femeii jandarm au primit condamnări pentru uz de armă fără drept.
În plus, bărbații nu mai au voie să participe la proteste și la adunări publice sociale, culturale sau sportive pentru o perioadă de 5 ani. Ei vor presta muncă în folosul comunității în cadrul Administrației Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6, în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, la Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane sau în cadrul Fundației Pentru Promovarea Sancțiunilor Comunitare ori la Arhiepiscopia Bucureștilor.
Ștefania Nistor, jandarmerița agresată la protestul din 10 august 2018, va trebui să primească suma de 10.000 de euro din partea agresorilor. Sentința judecătorilor nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.
După incidentele din 10 august 2018, Jandarmeria Română a anunțat că Ștefania Nistor a fost internată cu suspiciune de fractură de coloană cervicală. După doar câteva zile, femeia a părăsit spitalul pe propriile picioare.