Ce pățește Simona Halep când joacă în circuit, de fapt. Asta o nemulțumește cel mai tare

Ce pățește Simona Halep când joacă în circuit, de fapt. Asta o nemulțumește cel mai tare
Ce pățește Simona Halep când joacă în circuit, de fapt.

Simona Halep a făcut o declarație referitoare la o situație care o nemulțumește atunci când este în circuit. Aceasta a făcut dezvăluirea într-o declarație pentru Equipe.

Ce pățește Simona Halep când joacă în circuit, de fapt

Simona Halep a vorbit despre problema vaccinurilor. Românca, printre primele jucătoare de tenis care s-au vaccinat, a declarat pentru Equipe:

„Respect toate părerile, atât timp cât nu mi se vorbește despre vreo teorie a conspirației. Dacă ești o persoană care are cunoștințe putem vorbi despre asta, altfel prefer să evit. Când sunt în circuit am impresia că mai mulți jucători de tenis sunt dezinformați în chestiunea vaccinurilor.”

De altfel, printre cei care au primit recent critici pentru atitudinea referitoare la vaccinurile Covid-19 este talentatul grec Stephanos Tsitsipas. Numărul 3 mondial a fost criticat de către guvernul elen și de mai multe organizații oficiale din Grecia pentru declarațiile referitoare la vaccinul anti-Covid.

Unde se relaxează Simona Halep-Iuruc

Amintim că Simona Halep, fostul număr 1 mondial, s-a căsătorit săptămâna trecută cu Toni Iuruc, un milionar machidon. Cei doi soți au plecat în vacanță în Turcia, la Bodrum, la scurt timp după cununia civilă. În ce privește cariera sa, pentru Simona Halep urmează turneul de la Indian Wells, programat în perioada 6-17 octombrie, iar pe data de 2 octombrie este programată plecarea în SUA.

”Vreau să mă detaşez puţin pentru că a fost o emoţie destul de mare şi un stres. Îmi doresc să mă şi odihnesc pentru că urmează trei turnee importante. La tenis nu se va schimba nimic, voi fi în continuare Simona Halep ca şi până acum, însă în viaţa de zi cu zi şi în general voi fi Simona Halep Iuruc”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep a vorbit și despre cel mai frumos cadou pe care l-a primit la cununia civilă, eveniment la care au participat nume mari din sport, precum Ilie Năstase, Gică Hagi sau Gică Popescu, dar nu numai.

”Cel mai frumos cadou au fost rachetele de tenis de la doamna Ruzici. Au fost cadouri cerute… Pentru că am rugat-o să îmi dea o rachetă cu care a evoluat la Roland Garros. Soţul meu face o cameră, un fel de muzeu, cu toate trofeele mele, a fost dorinţa lui, nu a mea.

Dorinţa mea a fost să facem această cameră la Constanţa, dar s-a schimbat planul şi este la Bucureşti. Toni a vrut o rachetă de-a domnului Ţiriac, una a domnului Năstase şi una de la doamna Ruzici. Până acum am primit doar de la doamna Ruzici, bărbaţii se lasă greu, observ” a declarat Simona Halep.

Întrebată dacă în următorii 2-3 ani familia Halep Iuruc se va mări cu un copil, jucătoarea de tenis româncă a declarat:

„Dacă joc tenis, nu are cum”.

Amintim că Simona Halep a coborât de pe locul 11 pe 14, cu 3.152 de puncte, în clasamentul WTA.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI