Ilie Năstase, promisiune majoră către Ioana, soția lui. Ce se întâmplă în celebrul cuplu

Ilie Năstase, promisiune majoră către Ioana, soția lui. Ce se întâmplă în celebrul cuplu
Ce face Ilie Năstase pentru partenera lui, Ioana

Relația dintre Ilie Năstase și Ioana Simion pare să fie din ce în ce mai solidă în ultima perioadă. Cei doi au avut nenumărate probleme în trecut, dar fostul sportiv s-a decis să îi facă alesei sale o promisiune majoră pentru ca totul să revină pe un făgaș normal.

Ilie Năstase s-a schimbat total pentru Ioana Simion. Ce face acesta pentru brunetă

Toată lumea credea că nu mai există vreo șansă pentru cuplul format din Ilie Năstase și Ioana Simion, dar iată că aceștia sunt mai apropiați ca oricând! Cei doi petrec foarte mult timp împreună și își ocupă timpul cu activități inedite, după ce au trecut prin multe clipe dureroase în trecut.

Recent, aceștia au vizitat Mormântul Sfânt al lui Arsenie Boca, unde și-au făcut o serie de promisiuni pentru ca să le meargă mai bine și să lase trecutul în urmă. Experiența a fost una unică, mai ales pentru că fostul sportiv își dorea din tot sufletul să meargă în locul respectiv.

„În sfârșit am ajuns în acest loc divin, unde mi-am dorit dintotdeauna!”, a notat Ilie Năstase, pe Facebook.

Ioana Simion, totul despre promisiunea făcută de Ilie Năstase: ‘Până acum a fost cuminte’

După aceste momente, cei doi au fost surprinși la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc, unde bruneta a strălucit, îmbrăcată într-o rochie roșie ca focul. Mulți s-au bucurat de apariția lor, mai ales pentru că fostul tenismen pare că și-a găsit, în sfârșit, liniștea sufletească alături de partenera lui.

De asemenea, Ioana Simion a făcut unele dezvăluiri surprinzătoare. Aceasta a povestit ce promisiune a făcut Ilie Năstase pentru a o convinge să rămână alături de el. Se pare că fostul sportiv își dorește ca bruneta să fie la brațul său până la sfârșit, așa că a renunțat la distracția din cluburi.

„Dorința lui este să rămân alături de el până la sfârșit. Dacă nu ar fi iertarea și uitarea, nu știu, pentru mine este foarte important să iert anumite lucruri, să pot merge mai departe.

A făcut câteva schimbări, în bine. A avut libertate din partea mea întodeauna, doar că îl simțeam. Mai avea anumite chestii, de respect.

Nu a mai ieșit în cluburi, nu…și eu i-am spus că dacă asta își dorește, să meargă, să facă ce vrea el, ce îi place lui. Până acum a fost cuminte, nu am simțit nimic care să mă deranjeze.”, a povestit Ioana Simion, la Antena Stars.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI