04 iul. 2021 | 14:57

Ce pățește noaptea logodnicul Elenei Marin de la Survivor România: ”În 5 nopți nu s-a întâmplat” EXCLUSIV

Monden
Ce pățește noaptea logodnicul Elenei Marin de la Survivor România: ”În 5 nopți nu s-a întâmplat” EXCLUSIV
Logodnicul Elenei Marin o visează de când aceasta a plecat în Republica Dominicană

Andrei, logodnicul Elenei Marin, de la „Survivor România” (Kanal D), se topește de dorul celebrei concurente. Acesta ne-a povestit că o visează pe vedetă de când a plecat de acasp. „De şase luni, de când suntem despărţiţi, doar în cinci nopţi nu am visat-o!”, ne-a spus Andrei, în interviu exclusiv pentru impact.ro.

Ce pățește noaptea logodnicul Elenei Marin de la Survivor România

  • ”Nu am vorbit deloc, în ultimele şase luni, mi se pare exagerat!”

După mai bine de şase luni, celebra competiție din Republica Dominicană a intrat în linie dreaptă. Andrei, logodnicul Elenei Marin, ne-a vorbit despre imensul dor, dar și despre nerăbdarea de a-și îmbrățișa iubita.

“Număr secundele, timpul trece din ce în ce mai greu. Îmi găsesc tot mai greu concentrarea în domeniul în care activez. Abia aştept să se termine totul, să putem vorbi pentru că nu am vorbit deloc în ultimele şase luni, iar lucru acesta mi se pare exagerat”, a declarat Andrei, pentru Impact.ro.

Iubitul Elenei Marin a mai adăugat:

”Eu şi familia ei îi transmitem toată forţa de care are nevoie pentru a rezista acolo, pe ultima sută de metri. Cât despre susţinere, comunic foarte mult cu fanii Elenei. O să vadă şi ea, când va veni, ce comunitate frumoasă de fani o aşteaptă acasă!”, a mai adăugat logodnicul concurentei de la Survivor România 2021.

”Cel mai des visez că am ajuns pe insulă, ca s-o protejez”

El ne-a mai dezvăluit că o visează în fiecare seară pe Elena Marin, care a ajuns zilele trecute subiect de presă în Grecia:

“Din ianuarie, de când ne-am despărţit, şi până acum, am maximum 5 nopți în care nu am visat-o. De obicei, o visez de mai multe ori într-o noapte. Cel mai des visez însă că am ajuns pe insulă, ca s-o protejez!”, ne-a lămurit tânărul.

Andrei o vede câștigătoare pe Elena Marin:

”Are determinare, rezistenţa fizică şi bunătate. A demonstrat deja că nici cele mai grele condiţii nu o sperie şi nici nu o pot înrăi. Sunt foarte mândru de ea!”, a mai adîugat acesta.

Cât despre clipa revederii, Andrei are tot felul de scenarii:

“E o încărcătură emoţională prea mare, am multe gânduri, multe idei, dar încă nu m-am hotărât. Cu siguranţă, va fi un moment plin de fericire şi de uşurare. Abia aştept să fim, din nou, un întreg!”, ne-a mai mărturisit Andrei, care formează un cuplu cu Elena de mai bine de doi ani.

Ei se bat pentru marele premiu de 50.000 de euro

Emisiunea-concurs “Survivor” de la Kanal D, aflată la cea de-a doua ediţie, îşi va desemna câștigătorul sâmbătă, 10 iulie. După o jumătate de an de competiție acerbă, care a ținut cu sufletul la gură milioane de români și a impus adevărați eroi moderni, „Survivor România” se apropie de final!

Marele câştigător va intra în posesia trofeului şi al premiului de 50.000 de euro. În competiție au rămas doi “Faimoși”, Zannidache și Elena Marin – care a fost recent demascată de un concurent Survivor, și patru “Războinici”, Maria, Albert, Andrei și Marius.

Primii doi par şi favoriţii cursei, după ce “nume grele”, precum Costi Ioniţă, Cătălin Moroşanu, Jador şi Culiţă Sterp, au părăsit rând pe rând competiţia. Cei șase concurenți redutabili vor trece prin faza luptelor individuale, punând la bătaie toată energia rămasă și puterea de adaptare.

Parteneri
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
Redactia.ro
Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „Pe barosăneală, așa cum îi plăcea ei!”
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Sticlele care distrug sănătatea. Provoacă boli grave
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Toți proprietarii de apartamente cu DOUĂ CAMERE au fost avertizați. Anunțul venit marți, 7 MAI
Capital.ro
Animalul periculos care a fost văzut în România. E de trei ori mai veninos decât șarpele cu clopoței
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
DECIZIE de ULTIMĂ oră a MEDICILOR! Ce se ÎNTÂMPLĂ cu FLORIN PIERSIC
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro