Ce pățește Narcisa Birjaru când merge la piață acum. Câștigătoarea Chefi la cuțite e uluită

Ce pățește Narcisa Birjaru când merge la piață acum. Câștigătoarea Chefi la cuțite e uluită
Ce pateste Narcisa Birjaru cand merge la piata acum

Narcisa Birjaru trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Bruneta a câștigat sezonul 9 Chefi la Cuțite iar acum se bucură de foarte multă popularitate. Ce se întâmplă cu protejata lui chef Cătălin Scărlătescu când s-a întâlnit cu oamenii la piață.

Ce pățește Narcisa Birjaru când merge la piață acum

Pentru Narcisa Birjaru, viața după participarea la Chefi la Cuțite s-a schimbat radical. Bruneta a devenit prima femeie din istoria competiției care a câștigat marele trofeu de la Chefi la cuțite. Tânăra se bucură acum de un succes răsunător, atât în mediul online, cât și în viața reală.

Nu e lucru ușor să devii vedetă peste noapte, iar acum Narcisa spune că oamenii o recunosc atunci când merge pe stradă sau la piață. Bruneta le-a povestit celor de la Antena 1 că pățește cel mai straniu lucru: oamenii o opresc pe stradă pentru a o felicita, emoționându-se că o văd. Narcisa Birjaru are toate motivele din lume să se bucure de tot ce i se întâmplă acolo.

„Mă duc într-un loc și lumea pur și simplu are câteva momente în care se emoționează mai tare decât mine și se bucură că mă văd. Asta e o bucurie mare pentru mine și chiar am emoții când spun treaba asta, pentru că nu mă așteptam ca oamenii să mă placă atât de mult”, a povestit Narcisa Birjaru pentru Antena1.

De ce nu și-a primit Narcisa Birjaru încă banii de la Chefi la Cuțite

Narcisa Birjaru este foarte fericită că a câștigat Chefi la Cuțite sezonul 9. Cu toate astea, concurenta din echipa lui Chef Scărlătescu nu și-a primit nici acum banii, asta deși filmările pentru emisiune s-au terminat în urmă cu trei luni.

 „Încă nu ne-a intrat niciun leu! Ne-au spus că mai durează, că sunt niște proceduri. Mai sunt niște lucruri de făcut, ne-au explicat cei de la Antena. Acum suntem la pescuit, încercăm să ne relaxăm. Oricum, m-a rugat Narisa să nu mai vorbesc, nici ea nu mai vrea să vorbească despre ce s-a întâmplat, vrem doar să ne liniștim, să ne relaxăm.”, a declarat soțul Narcisei pentru fanatik.ro.

Nu știu încă exact ce să fac cu premiul. Îmi doresc foarte mult un restaurant al meu și aș dori să îmi dau avansul la casă. Nu mă așteptam să ajung până aici. Sunt foarte bucuroasă și le mulțumesc tuturor. Plâng pentru că oamenii sunt foarte rasiști. Mă judecă pentru că sunt de etnie rromă. Ei cred ca dacă unii din etnia mea sunt răi, așa sunt și eu. Eu sunt mândră că sunt țigancă, dar pe buletin sunt româncă. Suntem toți la fel”, a declarat Narcisa Birjaru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI