Ce pățește Gheorghe Dincă în pușcărie. Ceilalți deținuți de la Jilava îl înjură și-l scuipă

Autor: Madalina Moraru - 10:52, 10 oct. 2019

Criminalul din Caracal pare să aibă parte de un tratament „special” în închisoare, din partea celorlalți deținuți. Asta deoarece încă de când a fost transferat la Penitenciarul Jilava, în mod cert toată lumea l-a recunoscut pe cel care a spus că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Ce pățește Gheorghe Dincă în pușcărie

Odată ce cercetările din casa ororilor din Caracal a fostului tinichigiu auto au fost finalizate, Gheorghe Dincă a fost mutat din Arestul Central la Penintenciarul Jilava. De asemenea, autoritățile au anunțat cu câteva zile în urmă că ancheta din cazul care a șocat România se apropie de un final.

Ce pățește Gheorghe Dincă în pușcărie. Ceilalți deținuți de la Jilava îl înjură și-l scuipă
Criminalul din Caracal este scuipat și înjurat de alți deținuți de la Penitenciarul Jilava

Bărbatul este tratat într-un mod aparte de ceilalți deținuți de la Jilava. Din câte se pare, Gheorghe Dincă își petrece acum zilele aproape doar în celulă, pentru că se teme de cei încarcerați la Jilava. Se pare că alți deținuți și-au făcut un obicei din a-l înjura și scuipa, de fiecare dată când îl văd.

„Îl enervează deţinuţii. Simte că nu mai poate deţine controlul. În faţa lor e un alt om. Se vede că îi este teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l ameninţă, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înţeleagă ce-l aşteaptă după gratii. În realitate, Dincă e un fricos”, au povestit surse din interiorul anchetei, potrivit celor de la adevărul.ro.

Ce se întâmplă cu criminalul din Caracal

Mai mult, Gheorghe Dincă se obișnuise să fie scos zilnic din spatele gratiilor și să stea alături de anchetatori la locuința sa din Caracal. Reacționa aproape de fiecare dată când îi observa pe criminaliști cum îi sapă în curte sau îi mută lucrurile din casă. Gheorghe Dincă și-a păstrat un aer arogant și vorbea de sus cu anchetatorii săi.

Însă, de când a fost transferat din arestul IPJ Olt în arestul Capitalei, iar mai apoi dus la Jilava, criminalul a început să își schimbe comportamentul. A fost dus pe 1 octombrie în respectivul penitenciar pentru expertiza psihiatrică. Urmează să fie stabilit dacă bărbatul a avut sau nu discernământ atunci când le-a ucis pe Alexandra și Luiza, adolescentele de 15 și 18 ani.

Gheorghe Dincă a fost supus unei expertize și de către specialiștii FBI, la solicitarea procurorilor DIICOT. Este nevoie de o altă părere în ceea ce privește profilul psihologic și comportamental al celui care și-a recunoscut faptele înfiorătoare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI