Noi informații în cazul Caracal. Gheorghe Dincă, audiat de FBI. Ce au descoperit anchetatorii americani

Noi informații în cazul Caracal. Gheorghe Dincă, audiat de FBI. Ce au descoperit anchetatorii americani
Gheorghe Dincă a fost audiat de FBI în cazul Caracal. Procurorii americani au venit în România

Ancheta în cazul Caracal este în plină desfășurare. În condițiile în care autoritățile române au dat dovadă de incompetență după ororile comise în județul Olt, pe fir au intrat procurorii de la FBI, care au venit în România și l-au audiat pe Gheorghe Dincă. Aceștia urmează să stabilească dacă bărbatul a avut discernământ în momentul în care le-a răpit pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Gheorghe Dincă a fost audiat de FBI în cazul Caracal. Procurorii americani au venit în România

Cazul Caracal a luat pe nepregătite autoritățile române, care au dat dovadă de incompetență încă din momentul în care Alexandra Măceșanu a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat că a fost răpită și violată. Ce a urmat a fost și mai grav. Polițiștii și procurorii nu au intervenit la timp și au pasat vina de la o instituție la alta, în încercarea de a-și mai spăla imaginea. Asta în timp ce familiile celor două fete au primit informații contradictorii.

A fost nevoie de intervenția procurorilor americani de la FBI, care au o vastă experiență în cazuri în care sunt implicați criminali în serie. Aceștia au venit în România și l-au audiat pe Gheorghe Dincă, iar ulterior vor stabili dacă bărbatul a avut discernământ în momentul în care le-a răpit pe cele două fete, dar și atunci când le-a ucis, după cum susține chiar el. Anunțul a fost făcut de Claudiu Lascoschi, avocatul lui Dincă.

„Cei de la FBI sunt specializați pe criminali în serie. Ar avea aceeași valoare juridică la fel ca examinarea făcută de specialistul de la IGPR. Ei au mai multă experiență în astfel de cazuri, fiindcă la ei sunt mai multe. Analiza e făcută în baza unei comisii rogatorii. Din moment ce există făcută, ea poate fi atașată la dosarul cauzei”, a declarat avocatul Claudiu Lascoschi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI