28 sept. 2022 | 18:57

Ce păţeşte George Mihăiță pe stradă de când joacă în „Clanul”, noul serial de televiziune de la PRO TV: „E primul meu rol negativ de asemenea anvergură” EXCLUSIV

Monden
Ce păţeşte George Mihăiță pe stradă de când joacă în „Clanul”, noul serial de televiziune de la PRO TV: „E primul meu rol negativ de asemenea anvergură” EXCLUSIV
Cum a fost poreclit actorul George Mihaita

La cei 74 de ani ai săi, recent împliniți în ultima parte a lunii septembrie, George Mihăiță, s-a trezit cu un nou supranume. Datorat personajului principal pe care-l interpretează în serialul de televiziune recent lansat la PRO TV, „Clanul”.

Cum a fost poreclit George Mihăiță la cei 74 de ani. De unde vine porecla îndrăgitului actor

„În ultimele zile am constatat că lumea a început deja să mă strige pe stradă cu apelativul < Tătuțu >. Sau când mai trec prin piață! Am auzit < Tătuțu > și la teatru, dar acolo colegii îmi mai spun și < Domnul Bebe >. Le dă mâna, că sunt colegii mei!”, afirmă George Mihăiță pentru impact.ro.

Directorul Teatrului de Comedie de peste două decenii,  George Mihăiță, admite că personajul lui Bebe Măcelaru sau < Tătuțu > are un rol aparte pentru cariera sa profesională.

George Mihăiță, primul rol negativ

„E primul meu rol negativ de asemenea anvergură. Am mai avut roluri prin care mă apropiam de familia interlopilor, în special pe scena teatrului, dar niciodată atât de clar negative ca cel de acum. Pe undeva a jucat un rol și șansa ca regizorul serialului, Anghel Damian, să mă fii văzut și la teatru, unde mai colaborăm. Cred că m-a văzut și în < Poker >, al lui Alexandru Tocilescu, și în < Breaking news >. În film am mai jucat un rol negativ în pelicula semnată de Sergiu Nicolaescu, „Accidentul”, dar nici acolo nu eram atât de bine conturat de o anumită parte”, face îndrăgitul actor o rememorare a rolurilor sale negative din ultima parte a carierei sale.

De unde s-a inspirat George Mihăiță pentru noul rol

Impact.ro a dorit să afle de la cine s-a inspirat în conturarea personajului negative numărul unu al serialului: „Atunci când mi-am creionat rolul am avut în minte un singur model, și anume pe cel al lui George Mihăiță. Am citit cândva, cu ani buni în urmă, că Jean Gabin a fost întrebat odată cum va juca un anume rol. A răspuns ceva de genul cum că doar Jean Gabin va reuși să ofere cel mai bun răspuns”.

Pe de altă parte, George Mihăiță adaugă că acest rol are parte și de un scenariu bun, care-i „ridică mingea la fileu”. „Nu e deloc puțin lucru să ai parte d eun scenarist inspirat, care să-și ofere o sciitură atât de bună încât să-ți ridice mingea la fileu, cum se mai spune. Fiindcă asta își sporește într-un fel și prestația actoricească!”, adaugă el.

Ce promite George Mihăiță fanilor săi

În plus, George Mihăiță e foarte sigur că rolul lui „Tătuțu” nu va fi ultimul din carieră. „Acest rol nu va fi ultimul, sunt sigur. Nu voi fi debutat cu < Reconstituirea > și încheiat povestea de dragoste cu scena cu personajul < Tătuțul >. Însă va fi foarte important ca și propunerile viitoare să nu se plaseze mai jos ca ceea ce fac în ultimele luni, fiindcă nici eu nu voi face excepții!”, conchide George Mihăiță.

Prima parte a serialului de televiziune „Clanul” a debutat în a doua jumătate a lunii septembrie. Aceasta va include 13 episoade, iar filmările sunt încă în plină desfășurare. Publicul a reacționat pozitiv la noul serial de televiziune, semn că PRO TV are „mână bună” și după încheierea unui alt serial de succes, „Vlad”. Doar Anghel Damian și Codin Maticiuc au participat din actuala echipă a „Clanului” și la realizarea serialului „Vlad”.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro