Ce pățește Florin Busuioc când e oprit de Poliția Română în trafic. I-a spus tot adevărul lui Cătălin Măruță

Ce pățește Florin Busuioc când e oprit de Poliția Română în trafic. I-a spus tot adevărul lui Cătălin Măruță
Ce pățește Florin Busuioc când e oprit de Poliția Română în trafic

Florin Busuioc a venit în platoul emisiunii ”La Măruță”, unde a vorbit despre vreme și vremuri. Ca de fiecare dată, acesta a comentat știrile la zi, făcând și niște dezvăluiri inedite.

Ce pățește Florin Busuioc când e oprit de Poliția Română în trafic

Florin Busuioc a comentat în stilul caracteristic știrea care a făcut înconjurul televiziunilor, cu vasluianul indignat că a primit o amendă prea mică din partea poliștilor care l-au oprit în trafic. ”Asta e bătaie de joc, nu amendă. Asta e amendă pentru săraci”, a argumentat șoferul.

Florin Busuioc nu a rămas indiferent cu privire la această știre și a comentat:

”De ce ei sunt șmecheri? Nu înțeleg asta cu șmecherii din România, nu pricep. Se vedea pe el că nu e… ironic, el era șmecher, mă. Ce să îi faci… În general, când m-a oprit poliția, l-am scăpat pe șofer pentru că m-a recunoscut polițistul. Eu nu conduc niciodată, eu nu am permis, dar stau în dreapta și îi scap pe alții de amendă. Dar nu am fost șmecher. Eu nu i-am zis: ”băi, eu sunt de la TV, ce, îți permiți tu să îmi dai mie amendă? Cam pe atunci au apărut șmecherii, prin anii 90 nu erau. Mă rog, dacă zici tu, hai…”, a spus Florin Busuioc în emisiunea ”La Măruță”.

Florin Busuioc despre Costel Alexe

Tot Florin Busuioc a comentat și știrea care a apărut în presă cu Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași, cel care a înlocuit limba engleză cu… ”bam-bam”. Știrea l-a amuzat teribil, dar l-a și indignat deopotrivă.

”Băi, nenea Costel Alexe, nu mai încerca. A mai avut o încercare la o conferință internațională în străinătate și s-a făcut de râs. Las-o bre, în pace. Pune pe altcineva să citească. Așa citea și Iliescu în engleză, hai să fim serioși. Dacă nu știi, nu te afirma, nu încerca să faci asta. Lui i s-a dat să facă o chestie, bănuiesc că nu el a scris asta. El doar s-a nimerit să citească. Limbile străine sunt pentru cei care au aplecare, care pot învăța această limbă străină. Dar, în 2021, un membru de partid ar trebui să știe, cel puțin, limba engleză, chiar dacă e mai complicat la vârsta lui”, a mai spus Florin Busuioc.

Florin Busuioc este prezentatorul rubricii Meteo din cadrul Știrilor Pro TV. Pe lângă cariera de prezentator, acesta este și actor. S-a născut la data de 19 mai 1962, în Hundeoara. Debutul său în televiziune a vaut loc în anul 1992, la Televiziunea Publică.