Ce pățește Dani Oțil la Neatza din cauza lui Răzvan Simion. A spus tot, fără pic de jenă: „Mi-au fost sustrase mai multe”

Ce pățește Dani Oțil la Neatza din cauza lui Răzvan Simion. A spus tot, fără pic de jenă: „Mi-au fost sustrase mai multe”
Dani Oțil și-a surprins colegii la Neatza

Dani Oțil a dezvăluit ce i se întâmplă la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani. Prezentatorul de televiziune nu s-a mai putut abține și a dat cărțile pe față. Telespectatorii s-au amuzat teribil în momentul în care acesta s-a plâns de anumite neplăceri de care are parte.

Prin ce trece Dani Oțil la Neatza. Răzvan Simion a reacționat imediat

Dani Oțil și Răzvan Simion formează o echipă de succes. Cei doi se bucură de faimă de foarte mulți ani, așa că numeroși români îi urmăresc în fiecare dimineață și se bucură ori de câte ori aceștia mai fac câte o glumă. De această dată, partenerul Gabrielei Prisăcariu s-a plâns de ce i se întâmplă în emisiune!

În stilul propriu, plin de umor, Dani Oțil a mărturisit că mai multe rubrici pe care le prezenta la Neatza cu Răzvan și Dani i-au fost sustrase. În același timp, colegul său, Răzvan Simion, i-a explicat că nu poate să prezinte anumite subiecte care au legătură cu îngrijirea tenului, spre exemplu.

„Dani Oțil: Mi-au fost sustrase mai multe rubrici.

Răzvan Simion: Ce rubrică ți-a fost sustrasă?

Dani Oțil: Mai toate, până și moda.

Răzvan Simion: Și rubrica de îngrijire ten. Dar nu poți să o faci.”, au spus cei doi, spre deliciul telespectatorilor.

„Numai eu știu cât de greu mi-a fost”

Glumele se țin lanț la Neatza cu Răzvan și Dani! Partenerul Gabrielei Prisăcariu i-a dat imediat replica lui Răzvan Simion, explicând de ce ar trebui să prezinte anumite rubrici. Acesta a devenit de curând tătic, astfel că a mărturisit că subiectele care îi interesează pe părinți i se potrivesc.

Mai mult, Dani Oțil și-ar dori să prezinte și subiectele care au legătură cu moda, mai ales pentru că este căsătorit cu un model, Gabriela Prisăcariu. Prezentatorul de televiziune a mărturisit că poate prezenta și rubrica de animale de companie, ținând cont că este un mare iubitor de pisici.

În același timp, prezentatorul de televiziune nu s-a oprit și a făcut și o glumă spumoasă la adresa colegului său, Răzvan Simion.

„Ca să fiu la părințeală, am făcut un copil. Numai eu știu cât de greu mi-a fost. La pisici a trebuit să îmi iau de pe stradă animale.

La modă a trebuit să iau de nevastă un manechin ca să o fac, nu că mă îmbrac frumos. Ca să fac rubricile de psiho și coaching a trebuit să par nebun, ca Răzvan, dar nu se poate.”, a mărturisit Dani Oțil.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI