Ce cadou i-a luat Dani Oțil de ziua Gabrielei Prisăcariu: ‘Nu pot să întrec salamul de biscuiți’

Ce cadou i-a luat Dani Oțil de ziua Gabrielei Prisăcariu: ‘Nu pot să întrec salamul de biscuiți’
Ce cadou i-a făcut Dani Oțil soției? Moderatorul s-a pregătit

Dani Oțil s-a pregătit pentru ziua de naștere a soției sale, dar a spus cu regret că nu are cum să o întreacă de data aceasta în privința cadourilor. Ce i-a oferit celebrul prezentator de la Antena 1 mamei copilului său?

Ce cadou i-a pregătit Dani Oțil soției de ziua sa de naștere?

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează unul din cele mai neașteptate cupluri din showbiz-ul românesc. Unii nu se așteptau ca povestea lor de dragoste să meargă în direcția aceasta, mai cu seamă știind faptul că Dani nu s-a îngrămădit la coada celor căsătoriți.

Iată că acesta a uitat de burlăcie și acum se bucură nu doar de o soție care să-i poarte numele cu drag, ci și de fructul iubirii lor. Cei doi sunt extrem de amuzanți pe rețelele de socializare și reușesc să îi binedispună pe oamenii care îi urmăresc pe rețelele de socializare.

Iată că azi este ziua de naștere a modelului. Dani a început ediția de azi cu o urare pentru femeia care i-a schimbat viața pentru totdeauna. Matinalul de la Antena a mărturisit că este de obicei o fire competitivă, dar și-a luat gândul de la o competiție cu Gabi în dreptul cadourilor de cuplu sau din familia.

El a subliniat că modelul a oferit familiei cel mai important cadou – fiul lor. De asemenea, vedeta a mai mărturisit și că își alintă fiul salam de biscuiți. La finele declarației i-a mulțumit soției pentru tot, menționând că i-a cumpărat o cremă pentru picioare. Cel mai probabil va fi de folos pentru că tânăra mămică are mult de alergat.

„Azi e ziua soției mele. I-am luat o…”

„Azi e ziua soției, n-am cum să trec peste asta. Eu sunt o fire competitivă. În mintea mea e o competiție continuă și nu pot să intru în competiție cu ce mi-a făcut soția – un salam de biscuiți.

Îi zic salam de biscuiți copilului că așa se face pe zi ce trece. Indiferent de ce i-aș lua nu pot să egalez cadoul ăsta…așa că i-am luat o cremă de picioare. La mulți ani și felicitări și mulțumesc pentru că ne suporți pe toți!”
Dani Oțil

Aceasta a împlinit frumoasa vârstă de 29 de ani pe care o petrece pentru prima oară diferit, alături de micuțul ei. „Ziua mea de nastere arata diferit de anul asta😍😍😍 Buna dimineata #29 ❤️”, a fost mesajul tinerei din dreptul unei fotografii superbe pe care fanii au apreciat-o.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI