Ce i-a reproșat Dani Oțil lui Răzvan Simion. Se întâmplă zilnic la TV: ‘De 15 ani e la fel’

Ce i-a reproșat Dani Oțil lui Răzvan Simion. Se întâmplă zilnic la TV: ‘De 15 ani e la fel’
Dani Oțil, reproșuri pentru Răzvan Simion

Dani Oțil l-a luat la bani mărunți pe colegul de platou! Proaspătul tătic i-a reproșat în direct la TV ce nu îi place la prietenul său bun. Ce i-a spus cunoscutul moderator? Fanii au observat asta de foarte mult timp.

Dani Oțil, reproșuri pentru Răzvan Simion: ce i-a spus în timpul emisiunii?

Dani Oțil și Răzvan Simion sunt unii din cei mai iubiți moderatori din țară. De asemenea, ei formează unul din cuplurile de prezentatori pe care românii nu îi văd despărțiți. Aceștia se află în vizorul tuturor deja de zeci de ani, încercând să adusă zâmbetul pe buze tuturor încă de la primele ore ale dimineții.

Fanii show-ului au văzut în această dimineață un schimb de replici puțin tăioase și foarte directe între cei doi prieteni. Mai exact, Dani Oțil s-a plâns de faptul că doar el dă startul emisiunii de atâția ani. Sportivul i-a reproșat prietenului său că îi lasă lui această muncă și că ar trebui să facă și el un efort pentru intro.

Cel din urmă i-a sugerat ulterior să își formeze un program egal în care să facă o zi cu o zi. Fiecare ar avea ocazia să înceapă show-ul matinal cu ce material dorește. Simion i-a spus la final că amicul său se pricepe, semn că nu ar vrea să îi strice treaba și să se bage peste glumele sale de început, lăsând pe seama lui această treabă.

Dani Oțil: Iar trebuie să încep eu…de 15 ani el (n.r. Răzvan Simion) știe că are intro, dar nu-l zice.
Răzvan Simion: Păi hai să facem o zi cu o zi, dar lasă că ție ți-a ieșit și intro-ul ăsta de azi.

„Îți mulțumesc că nu mai stai lângă mine”

Dani a avut un alt motiv de supărare în urmă cu puțin timp. Cel din urmă nu s-a lăsat până nu le-a spus și fanilor proiectului despre toate acestea. Soțul Gabrielei Prisăcariu i-a reproșat că nu mai știe anumite detalii din viața sa așa cum știa până înainte de noua sa relație. Concret, Răzvan s-a mutat alături de iubita sa ahitectă după mulți ani în care colegii de platou au fost și vecini.

Dani: Cheamă-mă, Răzvane, și pe mine la tine acasă, că nici nu știu unde stai. Cheamă-mă să vad și eu ce arhitectură interioară aveți!…
Răzvan: Îți dau niște reviste de arhitectură.
Dani: Câte camere ai? Vreau să știu unde stai.
Răzvan: De ce?
Dani: Te-ai dus ginere, cum se zice. Oricum, vreau să îți mulțumesc că nu mai stai lângă mine, că acum am si eu vecini mișto.
Răzvan: Îl faci om, îi negociezi casa, ca era mai scumpă, și acum… Amărâtule!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI