Ce pățesc cetățenii din China, din cauza coronavirusului. Este o isterie totală

Ce pățesc cetățenii din China, din cauza coronavirusului. Este o isterie totală
Ce pățesc cetățenii din China, din cauza coronavirusului. Este o isterie totală

Epidemia de corona virus s-a extins. Ce pățesc cetățenii din China din cauza acestui virus. Numărul persoanelor din China care au murit din cauza coronavirusului a crescut alarmant la 420.

Ce pățesc cetățenii din China?

Liderul chinez Li Jinping a recunoscut că sunt deficiențe în tratarea focarului. În acest caz,Macau a spus că își închide cazinourile, iar Hong Kong a raportat primul deces. De cealaltă parte, cetățenii din Wuhan și Hubei se confruntă cu discriminări în alte părți ale țării.

China a anunțat, marți , 64 de noi înbolnăviri, depășind recordul de luni.Virusul a ucis până în prezent 426 de personae, iar numărul total de infecții în China a crescut la peste 20.000. Organizația Mondială a Sănătății a declarat o criză de urgență globală pentru sănătate, cel puțin 151 de cazuri în alte 23 de țări și regiuni.

Ce pățesc cetățenii din China, din cauza coronavirusului. Este o isterie totală
Ce pățesc cetățenii din China, din cauza coronavirusului. Este o isterie totală

Un bărbat din Hong Kong a murit din cauza coronavirusului

Hong Kong a raportat primul său deces din cauza coronavirisului.Este vorba despre un bărbat în vârstă de 39 de ani, o problemă de sănătate.Decesul acestuia fiind al doilea înregistrat în afara continentului, după duminică a fost confirmată moartea unei femei din Wuhan, care a murit în Filipine.
Oficialul  Macau-lui , a declarat marți , că guvernul va închide cazionourile profitabile ale orașului timp de jumătate de lună pentru a combate focarul de coronavirus. Această mișcare drastică va slăbi și mai mult economia bolnavă a teritoriului chinez.

Wuhan, orașul fantomă

Wuhan un loc plin de viață în care se crede că virusul a fost transmis de la animal la om, a fost transformat într-un oraș fantomă aproape ca o carantină facto continuă.
Autoritățiile fac eforturi mari pentru construcția unor spitale în care să fie tratați pacienții de coronavirus.Primul dintre spitale având capaciatea de 1.000 de paturi – a început să primească pacienți luni, a relatat Daily People, la numai 10 de la începerea construcției.

Cetățeni din Wuhan și Hubei, discriminați

După ce că sunt în pericol de moarte în orice moment, o altă criză lovește cetățeni din Wuhan și Hubei. Aceștia s-au lovit de discriminări crescute în alte părți ale țării. Mulți zic că au fost dați afară sau plecați din hoteluri.
Pasagerii dintr-un zbor din Japonia către Shanghai la sfârșitul lunii ianuarie au refuzat să urce la bordul care avea pasageri in Wuhan.

Epidemia de coronavirus se extinde

Dincolo de granițele Chinei, au fost raportate cazuri de în SUA, un pacient din California infectat prin contact strâns cu cineva din aceeasi gospodărie a fost infectat în China. Acesta a fost al doilea caz de răspândire de la o persoană la alta, după un caz raporatat săptămâna trecută în Illionois.

În Hong Kong au existat 15 cazuri confrimate, autoritățile au anunțat noi închideri de frontieră, după sute de cadre medicale au intrat luni în grevă.Directorul executiv al Hong Kong-ului, Carrie Lam, a afirmat că vor fi luate măsuri „pentru a reduce circulația oamenilor peste graniță”. Liderul chinez, Xi Jinping, care a condus întâlnirea, a spus că focarul a fost un „test major” al sitemului și capacității de guvernare a Chinei.

Măsuri extreme din cauza coronavirusului

Incetitudinilie au stimulat măsuri extreme ale unor țări pentru a opri răspândirea.Australia a trimis sute de evacuați din Wuhan pe o insula foarte îndepărtată din Oceanul Indian, în timp ce Japonia a decretat carantina unei nave de croazieră cu peste 3.000 la bord, după ce un bărbat din Hong Kong, care a navigat pe ea, a fost diagnosticat cu coronavirus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI