Ce părere au bărbații despre femei, în funcție de culoarea părului pe care o au

Ce părere au bărbații despre femei, în funcție de culoarea părului pe care o au
Ce părere au bărbații despre femei, în funcție de culoarea părului pe care o au: Blonde, brune sau roșcate?

Personalitatea ta poate fi exprimată prin multe moduri, inclusiv prin coafura sau culoarea părului tău. Dar ce spun bărbații despre acest aspect? Un studiu în acest sens a pus laolaltă părerile și preferințele reprezentanților sexului tare în materie de culoarea podoabei capilare, iar rezultatele sunt interesante. Credințele lor despre blonde, roșcate, șatene sau brunete.

Părerea bărbaților despre femei, în funcție de culoarea părului

Este cunoscut că blondele sunt preferate de anumiți bărbați sau că roșcatele sunt adesea privite ca pe niște comori greu de descoperit ori că șatenele sau brunetele sunt ca niște fluturi greu de prins. Un studiu a pus toate aceste păreri în aceeași oală și a relevat părerile bărbaților în ceea ce privește culoarea părului femeilor.

Blondele adoră aventurile

Nu toți bărbații sunt atrași de blonde, așa cum s-ar fi crezut, lucru care se datorează în principal faptului că li se pare o culoare nefirească, cu excepția cazului în care culoarea părului femeilor este naturală, care este cam rară, doar 2% din populația lumii având-o. Mai mult, mulți consideră că ele iubesc aventurile, de orice natură.

Șatenele debordează de franchețe

Femeile cu părul șaten închis, castaniu și alte nuanțe de maro sunt preferate de bărbați, îndeosebi cele cu părul mai închis. Motivul este că dau impresia că nu le este frică să-și spună părerea, sunt oneste, iar ca aspect, deși poate vopsit, culoarea șaten și derivatele sale par naturale în mintea bărbaților.

Roșcatele sunt focoase

Dacă părul roșu s-ar putea să nu fie de atractiv pentru multe femei, ba chiar greu de întreținut și de pus în valoare, bărbaților le place să vadă femei roșcate, dacă și pigmentul pielii li se potrivește cu nuanța. Părul roșcat natural este rar și, de obicei, cele care își vopsesc părul astfel dau dovadă de spirit liber, rebel, rezultă studiile în acest sens.

Femeile cu părul negru sunt deschise la minte

Unii bărbați consideră femeile cu părul negru ca fiind cele mai atractive. Din punct de vedere tehnic, negrul este absența unei culori, ceea ce, uneori, face ca femeile să pară că sunt parte din categoria celor care ies ușor din zona de confort, sunt deschise la idei noi și capabile să vadă dincolo de aparențe.