Ce părere are ”soacra” despre Anda Adam. S-a aflat ce relație are artista cu mama noului iubit

Ce părere are ”soacra” despre Anda Adam. S-a aflat ce relație are artista cu mama noului iubit
Cum se intelege Anda Adam cu mama iubitului ei

După divorțul de Sorin Nicolescu, Anda Adam pare să-și fi regăsit iubirea în brațele unui afacerist din Cluj. Cine este bărbatul care i-a cucerit inima focoasei blondine și cât de bine se înțelege artista cu mama noului ei partener de viață.

Cum se înțelege Anda Adam cu noua ei „soacră”

După ploaie iese întotdeauna soarele, iar Anda Adam pare să simtă acest lucru pe pielea ei. Focoasa blondină a trecut prin momente dificile după ce s-a despărțit de soțul ei Sorin Nicolescu.

De patru luni de zile, artista iubește și este iubită la rândul ei de către un prosper om de afaceri din Cluj, iar lucrurile par să meargă foarte bine pentru cei doi porumbei.

Se pare că relația dintre Anda Adam și noul ei iubit ar fi foarte serioasă, iar cei doi ar avea deja planuri de căsătorie. Cântăreața a cucerit până și inima mamei noului ei iubit, cu care se înțelege foarte bine.

„Anda e foarte îndrăgostită şi se înţelege bine cu acest băiat. Nu cred că mai are mult până la nuntă. Bine, depinde şi de ce timpuri vin, restricţii etc. Se iubesc mult, iar soacra o adoră pe Anda. Ei se ştiu de mult timp, dar sunt împreună de câteva luni. Soacra ei e moartă după ea”, a declarat un prieten de-al artistei exclusiv pentru click.ro

Separarea de tatăl fiicei sale Evelin nu a fost una ușoară, dar Anda Adam a demonstrat că este o femeie puternică și independentă, capabilă de a înfrunta orice dificultate.

Anda Adam și Sorin Nicolescu au divorțat după 6 ani de mariaj

Întrebată obsesiv, de-a lungul ultimului an, dacă a divorțat oficial de tatăl fetiței sale și ce s-a întâmplat de fapt între cei doi foști parteneri, Anda Adam a decis să pună punct speculațiilor, dând replica într-un mod civilizat și discret, așa cum ne-a obișnuit dintotdeauna.

„Când doi oameni nu se mai înţeleg şi divorţează, nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul. E fix treaba noastră, în intimitatea noastra, atât.”, declara Anda Adam, acum câteva luni, pentru click.ro

Întrebat la rândul său despre motivul care a dus la separarea dintre cei doi, fostul soț al Andei Adam a declarat că

„Orice om e liber să facă ce vrea cu viaţa lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui. Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viaţa ei.

Are tot dreptul şi merită orice îşi doreşte. Cred că acum este şi puţin dezorientată şi, oricum, trecem cu toţii printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viaţă şi cândva mi-a demonstrat că m-a iubit. Şi, mai presus de orice, este mama lui Evelin”, a declarat Sorin Nicolescu, fostul soț al Andei Adam, la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI