15 ian. 2022 | 12:32

Ce părere are Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, despre Daliana Răducan. Lovitură dură pentru Lidia Buble

Monden
Ce părere are Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, despre Daliana Răducan. Lovitură dură pentru Lidia Buble
Ce parere are Diana, fosta sotie a lui Razvan Simion, despre Daliana Raducan. Lovitura dura pentru Lidia Buble

Răzvan Simion pare că și-a găsit, în sfârșit, liniștea în brațele brunetei Daliana Răducan, cu care are o relație destul de serioasă. Lucrurile decurg destul de frumos în povestea lor de dragoste, până și fosta lui soție, Diana, este încântată de noua iubire a matinalului de la Antena 1. Ce-i drept, mai rar să se înțeleagă fosta cu actuala, dar iată că este posibil. Daliana și Diana s-au cunoscut deja și se înțeleg de minune.

Daliana Răducan este pe placul fostei neveste a lui Răzvan Simion

Diana ex-Simion este fericită pentru relația fostului ei soț Răzvan (41 de ani) cu Daliana Răducan. Prezentatorul TV se află acum în relații bune cu mama copiilor lui, după ce, în trecut, s-au despărțit cu scandal, din cauza Lidiei Buble. Cât timp s-a iubit Răzvan cu artista din Deva, Diana nici nu a vrut să audă de Lidia. Cele două și-au aruncat constant săgeți în mediul online, pe parcursul relației de aproape cinci ani cu Răzvan Simion.

Nu este și cazul Dalianei, noua parteneră a matinalului de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Se pare că între Diana și brunetă există o relație de amiciție, iar Daliana îi urmărește pe copiii lui Răzvan Simion, Ianca și Ștefan, pe rețelele sociale. Tânăra a declarat că iubitul ei a gestionat foarte bine întâlnirea cu cei doi adolescenți, fiind o surpriză pentru ea că a fost acceptată atât de ușor.

Frumoasa brunetă a făcut cunoștință și cu părinții matinalului TV

Bruneta a fost și pe placul părinților lui Răzvan Simion, cărora le-a fost deja prezentată. Vedeta TV a dus-o pe frumoasa brunetă la casa părintească din Reșița, iar viitorii ei socri au plăcut-o din prima clipă.

Vârsta este doar un număr

Între Daliana Răducan și Răzvan Simion este o diferență de vârstă de 11 ani, însă acest lucru nu i-a împiedicat pe cei doi amorezi să creadă în povestea lor de dragoste. Drept urmare, colegul lui Dani Oțil a anunțat recent că vrea să o ducă în fața altarului pe iubita lui. Mai mult, prezentatorul TV visează săd evină din nou părinte.

„Eu sunt recunoscător până la Dumnezeu tuturor femeilor care au trecut prin viața mea, de la care am avut lucruri de învățat, am înțeles că etapa trebuia să existe, lovitura de pragul de sus sau treptele au fost acolo legate cumva de energia feminină echilibrată în fiecare dintre noi.

Am înțeles și dezechilibrele pe care le-am avut și pe care le-am produs. (…) Eu am dreptul să fiu fericit. Am iertat, m-am iertat și pe mine și mă simt mai bine”, a precizat Răzvan Simion în podcastul lui Damian Drăghici.

Diana Simion s-a recăsătorit în 2021

Cât despre fosta lui soție, Diana Simon a trecut peste despărțirea de Răzvan. La șase ani de la divorț, aceasta a îmbrăcat din nou rochia de mireasă. Diana i-a spus DA omului de afaceri Radu Bița, în septembrie 2021. Cei doi se cunoșteau de două decenii, însă doar când s-au revăzut la un eveniment în 2019, și-au dat seama că se potrivesc.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Anunț pentru PROPRIETARII de case și terenuri. Guvernul PREGĂTEȘTE schimbări majore
Capital.ro
Cel mai rapid dulce de post. O reţetă exotică din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro